resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 942
    11 mayis 2014 trabzonspor - galatasaray macinda sacma sapan bir penalti yaptirmistir. tam maci kopardik dedigimiz anda trabzon'un umutlarini yesertmistir.

    bakin arkadaslar telles'in yeteneginden suphem yok ama bu cocugun cooook eksigi var. dun mancini nereye koysa sacmaladi egreti durdu mac boyunca. sabri ile uyum saglayamadilar ki ben sabri'nin savunmasinin telles'den iyi olduguna inaniyorum su an icin. adami ileri uca koyuyorsun sacmaliyor, sol beke koyuyorsun rakip otoban yapiyor.

    dikkat edin surekli gözu topda. sagina soluna bakmiyor. kacan adam var mi diye kontrol etmiyor. geriye cok yavas dönuyor ve is icten gectikten sonra sprint atiyor. dun nitekim topa bakarak kostugu icin olcan'a carpip penati yaptirdi. 56'da 2-0 öne gecmissin, rakip duman olmus, hop 60'da penalti. neyse ki mancini de dayanamayip 70'de oyundan aldi ve 73'de 3ncu golu attik. top yapmaya basladik.

    telles ilerde iyi bir bek olur onda hemfikiriz. ama su an ne bir motta, ne caner, ne de hasan ali kadar futbol bilgisi yok. bu cocugun yuzunden cok kritik maclar kaybettik. oynadigi 2-3 "ehh iste" mac haric dökülüyor. eyvallah genctir, adaptasyonu uzun surebilir, sans verilmelidir hepsini anliyorum. ama telles'e biz 7 milyon euro saydik. fuchs, coentrao, baines, signe gibi adamlarin 3 asagi 5 yukari ayni para ettigi piyasada. 3 milyon verip almadigimiz tarik camdal'in yarisini oynamiyor alex.

    simdilik performansi bende hayal kirikligi telles'in. onu da yasina, adaptasyon surecine ve gencligine veriyorum. önumuzdeki sene bu cocukla 4ncu yildiz mucadelesi ne derece verilir, sampiyonlar liginde ne getirir bilemiyorum ama icimde suphelerim var. seneye de böyle oynarsa kazik yedigimizi dusunmeye baslayacagim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın