• 106
    sag bekte (mac baslamadan inanmamistim) semih oynuyor, muhtemelen erkan zengin'i kucaga alarak savunsun diye ancak semih erkan'dan cuzzamli gibi kacarak oynuyor. en son serbest atis sirasinda adam kendini cizgiye atti pas almak icin semih bekledi topu ona atsinlar da oyun baslasin diye. bu kadar isteksizlik bunyeye zarar.

    sabri beni yine yaniltmadi, kendisine oyun icinde gorev verildigi anda yerini kaybedip onde kaliyor. yine de takimda sneijder'le birlikte en istekli oyuncu. bu da takimin ne kadar icler acisi halde olduguna ornek.

    hakan balta inanilmaz kotu. adi anilmiyor diye veya bireysel hatasi yok gibi gorunuyor diye arada kaynamasin. topun oyunda dolasmasi icin yaptigi en ufak bir sey yok. bu kadar kacak dovusenler en son dogu almanya'da goruldu, casus gibi adam.

    selcuk ve yekta merkezde ne yapmaya calisiyorlar anlamis degilim. asimetrik dizilmis bir orta sahanin katlar kurup kisa pasla ilerlemesini beklersin adamlar ilk defa buyuk sahada top oynuyor gibi.

    burak beni sasirtti, top kaybetse de takimin ihtiyaci olan seyi yapmaya calisiyor. yetenekleri bu yonde olmadigi icin (aslinda futbol zekasi hic olmadigi icin) yaptiklarinda basarisiz oldu.

    melo sezonu kapatti kapatacak havada. son siseyi devirmis, garsondan dallas istemis gelse kalkip gidecek.

    ikinci yari yekta yerine emre colak, semih yerine veysel bu maci bize cevirir. bu ikisi yerine eger umut girerse isimize karambollere kalir ki aman diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın