resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5649
    takımımızın dünya yıldızı on numarası. neden bu kadar basit cümle ile başladığım ise arkasından geleceklerin daha karmaşık olması.

    kendisini fatih terime sallayarak savunanlar olmuş. gerek yok
    sebep: fatih terim kendisini istememiş, fatih terim gitmiş kötüymüş, kendisi kalmış iyiymiş.
    bu mudur sizin adam savunma şekliniz? yani fatih terim takımda kalsaydı sneijder kötü mü olacaktı? ulan biz şampiyonlar ligi maçları izlerken lig maçları izlerken siz müge anlı mı izliyordunuz? anlaşamıyor, birbirini çekemiyor, birbirini eledi dediğiniz adamlara bir bakın hele tekrar:
    http://www.haberler.com/...i-4425126_5931_o.jpg
    http://im.bloomberght.com/...69_1a.jpg?1366029670
    http://pbs.twimg.com/...QFCIAA0ghF.jpg:large

    kendisini takımın şu anda en iyisi diye savunanlar olmuş. gerek yok.

    bu da başka bir çeşit. takımın şu andaki parlayan yıldızı diye savunanlar var. güzel arkadaşım takımda muhteşem bir yorgunluk, 2 sene sonra kendi elleriyle verdikleri şampiyonluğun burukluğu var. camianın daha lig yeni başlamışken karman çorman olmasını getirdiği sıkıntı var. şerefsiz basının üzerlerinde kurduğu baskı var. var da var yani. bu nedenle takım kötü oynuyor hatta oynamıyor. böyle bir takımda da işini ciddiye alan ve world class yetenekleri olan oyuncular göz önüne çıkıyor hatta yeri geldiğinde maç kurtarıyor. bunda bu kadar büyütülecek ne var? maç kurtardı hem de derbi maçı ama çok üstün bir performans mı gösteriyor? malesef. performansının şu anda düşük olması yeteneksiz olduğunu ya da takıma uymadığını mı gösterir? tabi ki hayır! böyle savunulmaya ihtiyacı mı var sizce sneijder'in? bence hiç lüzumu yok.

    bırakın kendisini en ufak açıktan yakalayıp yerden yere vurmak isteyenler, kazanılan büük başarıları en küçük hatada silip kendisini satmak isteyenler cevaplarını sahada onların gösterdiği performansla alsınlar. biz de geriye yaslanıp hem galibiyetin hem de gerçekleri savunmuş olmanın rahatlığını yaşayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın