• 263
    eski bir basketbolcu olarak oyunculara değinmek gerekirse;

    zeliş : hem savunmada hem hücumda inanılmaz işler yaptı, en kritik anlarda sahneye çıktı kurnaz tilki * hele ki o kısacık boyuyla şikecilerin uzunlarına yaptığı box out'lar beni mest etti. sen oyna biz mest olalım kurnaz tilki seviyorum seni.

    ışıl : ona bir şey söylemek haddim değil büyük oynadın kızım. bir tanesin bir yere gitme üzersin yemin ederim.

    nevriye : bizde pota altı oyuncuları için söz vardır " rakip uzunu dansöze çevirmek " diye hah işte dün sançoyla beraber tam olarak bunu yaptılar ve bildiğin hücumda savunmada pota altını dar ettiler şikecilere. ilerlemiş yaşına rağmen * hala muazzam bir fizik gücü ve dirençle oynuyor ki o sakatlıklardan geri dönmesi bile büyük başarı nevriyenin. yürüyedur nevriye.

    sanço : sana ne desem boş. sana laf edecek adamın alnını orta yerinden karışlarım kara bela. hele dün holingsworth denilen eşşeğe yaptığın bir blok vardı ki orda mahvettin beni. çok büyük oynadın sende sanço birtanesin. uzun yıllar kal burada emi.

    alba : sen ne yaptın diyemeyeceğim o nasıl bir savunmadır kızım. kenarda standart savunma sözlerini tekrarlarken sanki beni duyuyormuş gibi hep dediğim hareketleri yapıp zindan ettin birselle cappy e ön alanı. attığın sayılara falan girmiyorum sadece savunmanı anlatmak bile yeter tek başına. (u: yazar burada zamanında çok sağlam savunmacı olduğunu belirtiyor. canından bezdirirdim milleti)

    kelsey : eğer 10 sayı 8 ribaund 3 blok barajını aşsaydın valla evlenecektim seninle kız. ama şansını kaybettin :( neyse bir daha ki finale artık. aklımdasın :) .

    special thanks to esra şencebe : aşığım beyler çok fena tanıyan eden varsa kurban olayım beni tanıştırın şu kızla :( aşkımdan ölücem lan :(

    ayrıca bütün kızlarımızı koca sezon verdikleri emekten dolayı kutluyorum gözlerinden öpüyorum.

    ve teşekkürün aslan payı ekrem ağabey ; bildiğin ulu, eren , evliya , derviş gibi bir adamsın ağabey. büyük adamsın vesselam. var ol hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın