• 262
    galatasaray basketbol tarihine altin harflerle kazinacak bir zaferle ciktigimiz, gururdan aglatan bir maç olmustur. tum oyuncularimiza ve teknik ekibimize sonsuz tesekkurler.

    shavonte zellous: 2. çeyrekte faul problemi sebebiyle oynayamasa da muthis mucadelesiyle sahada kaldigi her anin hakkini verdi yine. savunmada olaganustu oynadi. istatistik kagidina yansimayan her isi yapti. 9 sayı 6 ribaund 1 asisti ile bu destana onemli katki sundu.

    işıl alben: soylenecek hicbir sey yok. yine tum mac sahadaydi. 7 sayı 8 ribaund 5 asistle yuregini ortaya koydu. muthis bir final serisi gecirdi ve sampiyonlugun en buyuk mimarlarindan oldu.

    nevriye yılmaz: bir borcu vardi camiamiza. onu da odedi. tecrubesiyle 15 sayı 3 ribaund 1 asist uretti ve fenerbahce uzunlarinin kabusu oldu.

    sancho lyttle: dunyanin en iyi pota alti oyuncusu. tartismam. mac sonunda yedigi kasti dirsek onun rakibi nasil cildirttiginin kanitiydi adeta. 13 sayı 15 ribaund 4 asistle olaganustu bir mac cikardi. kanimca macin ve sezonun oyuncusuydu.

    alba torrens: mevkisinde daha iyisi yok. 21 sayı 2 ribaund 1 asist ile ortaligi kasip kavurdu. fenerbahçe'ye hicbir umut tanimadi. caldigi toplarla da savunma etkinligini gosterdi. superdi.

    kelsey bone: ilk profesyonel sezonunda 3 kupa kazandi. dun sahaya girdigi anlarda muthis is yapti. belki sadece 6 sayı 1 ribaund olarak yansidi istatistiklere ama savunmada o da harikaydi.

    macta sure alan tum kadinlarimiz harikaydi. hepsine sonsuz tesekkurler.

    son soz de buyuk koç, galatasaray'a yakisan isim ekrem memnun hocamiza. seni cok seviyorum koç. tarifi mumkun degil bunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın