• 59
    üç gün sonra ilk defa bu gece analizler ile dönmüş tarihci. her şey güzel. okuduk bilgilendik. nitekim melih bey'in bahsettiği transfer bir anda durdurulmuş. bu sebeptendir ki kendisi üç gündür ugramıyor bloguna. daha sonra demiş ki; transfer önümüzdeki günlerde olursa söyleyeceğim.

    bir dakika şimdi! sen hakikaten büyük bir boşluktasın melih ş. yahu zaten transfer dönemindeyiz. yoksa değil miyiz? sen üç gün boyunca bilgi vermiyorsun, daha sonra transferlerin galatasaray adına olması gerektiği anlar yaklasınca önceden belirttiğim transfer yeniden gündeme alınabilirmiş diyorsun. yok artık yahu. yok artık yani. kocaman bir soru işareti kısacası. ayrıca insanlar, o kadar bas bas bağırıyor. ne gereği var şu transfer haberlerini kendi ağzından duyurma işine giriyorsun?
    senin boyunu uzatmayacağı gibi, senin boyunu kısaltsa da bir değişiklik göremiyoruz sende. bildiğin gibi devam yani. iyi o zaman. bugün ben derim ki; galatasaray'a çok ses getiren bir adam gelecek. sonra olmaz. üç gün saklarım kendimi, daha sonra çıkar derim hiç gocunmadan; o gün dediğim haber askıya alındı ama yakın zamanda gündeme alınacakmış...

    bu gerçekten çok iyi! zaten bunu ben desem bir anlamı olmaz. senin olduğun çizgi ile benim olduğum çizgi de çok farklı. sonuçta insanlar sana güveniyor, sana itibar edip saygı duyuyor. bunu kullanmak senin için keyif olabilir tabii ki. hiçbir zaman sana inanmadım. hiçbir zaman inanmam da. bunları söyleyince kötü oluyor tabii insan değil mi? varsın olsun. ben yine bir şey kaybetmem. fakat insanların gözü yavaş yavaş seni ısırmaya başladı. ilk başlarda her şey hoş gelir, hoş gider. sonrası ise malum. bu takımın oyuncularından, yani eski oyuncusu olan ve herkesin bir zamanlar değer verdiği hakan ünsal ile senin aranda seçim yapabilmem için ne gibi bir seçenek koyarsın ortaya? hakan ünsal da önemli yerlerden duyduğunu derhal gidip televizyon kanalında, kamera önünde söylüyordu. sen de böyle yapıyorsun. farklı yollar gibi gözükse de mantık aynı yere çıkmaktadır.

    bir de hakan ünsal, önemli maçlarda, derbilerde kulübe giderek onlarca bilet alır. belki de yüzlerce. her biri özel localardan. ya da misafirler için numaralı'dan. bunları bir de bedavaya kapatır. tasvip etmiyorum tabii ki. aynı senin yapmaya çalıştıkların gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın