• 14
    ulkemizin kompleks dolu zihinlerinden kurtulabilmis olsak gayet medenice olabilecek bi hareket olurdu. sonucta 6 0lik macta rakibi alkislayan canaydindan bu hareketi hibirsey goturmemis aksine onu tum ulkenin gozunde yuceltmistir. interin milani alkislamasi da sanmiyorum ki inter icin bir asagilama donesi olarak kullanilsin. medeni ulkelerde oldugu gibi bence de yarisin galibinin rakipleri tarafindan onore edilmesi hos bir davranis olacaktir.

    ancak, evet koskocaman bir ancak var tabiiki.

    ancak, bundan uc yil once kadikoyde kupamizi almamizi engellemek icin sahayi sulayip isiklari kapatmis kohnemis kompleksli zihinlerin futbol kuluplerinin basinda oldugu su ortamda asla yapilmamasi gerekendir.

    rekabet icerisinde rakibi alkislamanin da bir erdem oldugunu dusunuyorum ve tut ki fenerbahce tarafindan alkislanacak sampiyon biz olsak dahi bu zihniyetin kolesi olan bi camianin kompleksli alkislarini istemem. erdemden yoksun zihniyetlerin alkislarini alacagima onlarin pis kufurleri arasinda oynamayi tercih ederim. cunku onlara boylesi seyler yakisir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın