• 19036
    ''türkiye'de gayet iyiyim. kulüp iyi organize olmuş bir yapıda. (türkiye'yi) futbolun üçüncü dünya ülkesi olarak düşünmeyin. italya'yı özlüyorum ama yurt dışında olan herkes özler."

    ''moratti ile uzun süredir bir temasım yok. juventus'un ise en güçlü takım olduğunu her zaman söyledim. fakat şunu hemen açıklığa kavuşturayım ki; galatasaray ile 2 yıllık sözleşmem var. şu an için kesin olan tek şey bu."

    ''galatasaray'da beni en çok şaşırtan; felipe melo. inanılmaz bir karakteri var. büyük bir oyuncu ve büyük bir karakter. wesley sneijder ise başka bir sınıfta ve işini çok iyi yapan bir futbolcu.''

    ''galatasaray dönemi benim için iyi geçiyor. juventus'u eledik. böylece bir mucizeyi gerçekleştirdik. chelsea objektif olarak imkansızdı. ziraat türkiye kupası finalini kazanırsak ve ligi ikinci sırada bitirirsek galatasaray camiası ve taraftarları için iyi şeyler yapmış olacağımızı düşünüyorum. "

    "burada semih kaya, burak yılmaz, selçuk inan gibi iyi oyuncular var. gelecek vadeden hücum oyuncusu ismail ünsal var, ama her şeyin yeniden programlanması lazım."

    "balotelli ile manchester city döneminden bu yana görüşmedim. genellikle bir oyuncuyu bıraktığım zaman iletişim bilgilerini de tutmuyorum. onun patlama yapması için halen zamana ihtiyacı var."

    (bkz: roberto mancini)
App Store'dan indirin Google Play'den alın