• 3382
    müthiş bir travma yaşayan taraftar.

    işin iyi yanı ise bu travmayı dışarıdan izlemenin muazzam bir keyif veriyor olması.

    3 mayıs 2014 galatasaray gençlerbirliği maçı bittikten sonra klasik olarak önce bizim sözlüğü okudum kim ne yazmış ne çizmiş diye daha sonra da ekşi'deki goygoylara bakayım dedim. maçın başında fenerliler üşüşmüş başlığa tabi.

    "ahahahhahah gençlerbirliği'nin cincona tecavüz ettiği maç"

    "gençlerbirliği'nin kasımpaşa'nın rekorunu kıracağı maç zaaaaaaaa xd"

    minvalinde müthiş zeka kokan entry'ler vardı maçın başında.

    neyse maç 2-1 oldu. daha 2-1'lik skorla taşşak geçemeden maç 2-2 olunca yavaş yavaş bazı entry'ler silinmeye başladı.

    fakat skor 2-2 olduktan sonra akıllanmayan bazı gerzek fenerliler "goooooool belhanda attı 3-2 xd xd xd" şeklinde adeta mizah kokan entry'lerine devam ettiler.

    ve işte o en başta bahsettiğim travmanın su yüzüne çıktığı an umut'un 3. golü attığı an oldu. entry'ler bir anda 180 derece döndü.

    "şike var :(((" (bu bana göre suçluluk psikolojisinin en büyük belirtisi zira ne zaman bir maçı çevirsek atılan fix entry: "şike var :(" )

    "ilhan cavcav devre arasında işi bağlamış :(("

    "melo çok çirkef :((" (bu ne alakaysa amk?!)

    ve olayın en ama en keyifli kısmı da maç bittikten sonra başlıyor. fenerbahçeliler maçın başında skorun 2-0 olmasıyla adeta sevinçten kudururken maçın sonunda ne hikmetse 180 derece dönerek "biz zaten şampiyonuz! bize ne! bu maç zaten bizi ilgilendirmiyo ki, bizim kafamız rahat :((" şeklinde entry'ler yazmaya başladılar.

    "bu maç zaten bizi ilgilendirmiyo ki" sözü dünyanın en büyük yalanı. ah yavrum ah bu maç sizi öyle bir ilgilendiriyor ki. bu cümleyi yazarken bile elin titremediyse şerefsizim. maçtan önce yenilelim de 2. olamayıp şampiyonlar ligi'ne gidemeyelim diye dua edenler, maç 2-0 gelince paçayı sıvayanlar ne oldu da bu maçı önemsemez oldu? bal gibi de önemsiyorsunuz. öyle "bizi ilgilendirmiyor" diyerek kurtulamazsınız bu işten. maçın başında kudururken, taşşak geçerken iyiydi değil mi? hah şimdi az delikanlı olun da lafınızın arkasında durun bari.

    neyse tabi bunlar götlerine giren kazığın acısını belli etmemek için;

    "ne o? şampiyon mu olacaksınız? hahahah"

    "şampiyonun maçı yarın bi kere :d:d"

    "cincon'un 2.'liğe sevindiğini gösteren maç xd xd"

    şeklinde yine müthiş kıvrak zeka belirtileri gösteren entry'ler girmişler. ama yırtmayın canlarım kendinizi. biz sizin bugün nasıl göt olduğunuzu gayet iyi biliyoruz.

    bu sezon 2. olursak, mikeee mikeee o kuraları izleyeceksiniz. mikeee mikeee o şampiyonlar ligi melodisini bizim stadımızda duyacaksınız. ve yine mikeee mikeee salı-çarşamba akşamları galatasaray'ın mağlubiyeti için dualar edeceksiniz.

    umarım bu yazdığım entry'yi fenerliler falan okuyordur. şu anda yüzümde öyle pis bir gülümseme var ki, keşke görebilsen. neyse, çok sıkma canını sevgili fenerli. o yaşlı gözlerinden öpüyorum canısı. *

    ha bir de son olarak (bkz: hahahahahahahahahahahahahahahahahaha)
App Store'dan indirin Google Play'den alın