• 1065
    (bkz: israf)

    bunları anlatan tek kelime budur. ne şimdiye kadar türk futboluna bi katkıları olmuştur ne de bundan sonra olacaktır. bunlar anca parazit gibi yaşasının birilerinin yamacında.

    şike kardeşi fenerbahçe'nin papağanlığını yaparak "biz planımızı 5+0+3'e göre yaptık." diyerek yeni kurala karşı çıkmışlar. bunlara yapılacak en güzel şey aslında gökhan töre'yi alıp ondan sonra o yaptıkları planı uygun bir yerlerine yerleştirmek olur. bu kadar aptallık olmaz. seneye avrupa'ya gideceksin, elini güçlendirmen gerek ama tabi vizyon sıfır olduğu için karşı çıkıyorsun yeni kurala. iyi iyi aferin, siz daha fenerbahçe'nizle ittifak yapmaya devam edin. gelecek sezon veli kavlak'lı, uğur boral'lı, mustafa pektemek'li, sezer öztürk'lü, ömer şişmanoğlu'lu kadronuzla avrupa'da sizi bi kabak gibi oysunlar da biz de izlerken zevkten dört köşe olalım.

    hatta mümkünse gelecek sezondan itibaren galatasaray-beşiktaş maçları derbi olarak sayılmasın. bunlara anadolu takımı muamelesi yapmak farz oldu artık. hoş, pek de farkları yok zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın