• 2
    esasen 2 tanedir. ve ikisi de galatasarayın avrupa macerası icinde olmustur.

    ilki galatasarayın asla toparlanamayacagının dusunuldugu bir donemde geldi, juventusu yendik ve bizim icin hersey yeniden basladı. seri galibiyetler, evimizdeki farklı oyun ve bol gollu maclar, yapılan gelecege yonelik transferler... takım ruzgarı arkasına oyle bir almıstı ki işte dedik galiba olacak. ama juventus galibiyetinin bize verdiği o ittirici güc ne yazıkki baska bir sampiyonlar ligi eşleşmesinde son buldu. chelsea karsısında özellikle deplasmandaki vasıfsız oyun fişimizi cekti. sonrasında da inanılmaz bir düşüşle buraya kadar geldik.

    galatasaray bu sezona başlamadan her macı kazanacagını düşünerek sahaya cıkardı. aynı galatasaray guveni ocak ayında tekrar saglanmıstı. ama sonrasında mart ayında öylesine yıkıldı ki şimdi önümüzde 3 mac kalmasına ragmen ben 3te 3 yapacagımıza inanamıyorum. beşiktaş kasımpasaya puan verirse bize 2 galibiyet yeter hesabını yaptım biraz evvel hatta. düşünün takımın guveni, taraftara verdigi guven ne kadar sekteye ugramıs.

    belki chelseayi gecebilseydik bize 2. bir juventus etkisi yaratacaktı ve belki hala sampiyonluk kovalıyor olacaktık. ama olmadı. bu sezonun basındaki durgunlugumuzdan bizi kurtaran sampiyonlar ligi, sezon sonundaki su tabloyu da getiren platform oldu. önce takımın sonra teknik ekibin sonra da taraftarın tüm motivasyonu gitti. kısacası conte yoktan var etti, mourinho ise yaktı bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın