resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1337
    west ham teknik direktorunu elestirdiginde kendisine sen de yapiyorsun diye sozlukte elestiri getirilmisti. ben de bunun icin lig macinda boyle bir oyun yapilmaz hele ki cekisme sahibi takim degilsen o nedenle cok da kizamam mourinho'ya diyordum fakat 27 nisan liverpool chelsea macindan sonra insallah ilk lig macinda aynisi basina gelir diyorum.
    tamam futbolda sonuc onemli de senin elinde pl'in en pahali ikinci takimi var ve sampiyonluga gidiyorsun. sampiyonlar ligi finalinde bayern munchen'e karsi oynamiyorsun bu nasil bir rezilliktir. defans futbolu bir tercihtir dogru ama o zaman ben taktik dehayim diye gezinme kusura bakma da. 11 kisi tren yap otobus bile degil, sonra ben taktigi cozdum diye gezinme ortalikta. sansa o ilk golu atmasa bu maci hangi taktiksel dehayla alabilirdi? west ham macinda gol atmayi beceremeyen takimi liverpool'a mi atacakti?

    ikinci 45 dakikayi seyrettim ve bu 45 dakikada ruhumu teslim edecektim resmen. bu sekilde bir lig cekismesinde sampiyon olunmaz, olunursa da baslarim oyle futbola. bir elimizde ingiltere ligi kaldi, onu da p.c edecek bir daha hicbir sey seyredemeyecegiz futbol zevki adina.

    barcelona ve bayern'e kizip mourinho'yu oven arkadaslara da sunu sormak lazim, bu oyun daha mi zevkli peki? bu futbolu oldurmuyor mu?
    ben barcelona'nin da bu chelsea'nin de oyununu sevmiyorum, ikisi de benim icin can skci. ama birinden birini secip, taktik deha demek sacmalik.

    real madrid'de de ayni mantikli takimi sahaya suruyorsa neden basarisiz oldugu ve neden takimin kendisini sevmedigini anlayabilirim. real madrid'de bu isleri yapacak tek adam pepe'yken chelsea'de lampard haric herkes futbol bosluklarinda yatip kalkiyor.

    futbol izleyecegim diye heveslenip boylesine bir sarlatanlik seyrettigim icin cok kizginim, bu ofkeyle yaziorum, ozur dilerim.

    catenaccio'yu bile ofansif futbol gibi gosterecek isler yapmaya baslamis, can sikan, futbolu oldurmeye baslayan teknik direktor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın