resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 924
    kendisini savunanlarin elinde hicbir arguman yok. brezilya'da youtube videolari haric hicbir macini seyretmedik. turkiye öncesi telles hakkinda fikrimiz neredeyse sifir. turkiye'deki maclarini da pembe gözlukle seyrediyor olmaliyiz ki, hakkinda "henüz" elestiriye acik degiliz. olsun o günler de gelecek. gerceklerin zamanla ortaya cikma gibi pis bir huyu var.

    ben sözluk ahalisinden sunu bekliyorum;

    "ofansif yönunu begeniyorum"

    peki anladik. ama acikla bir zahmet. neymis o ofansif yönleri? cok mu iyi adam geciyor? cok mu iyi dribling yapiyor? cok mu iyi orta kesiyor? ara pasi atiyor? sert sut cekiyor? skora katki yapiyor?

    adami savunmak en dogal hakkiniz ama bize sebep verin ki biz de bilelim o sizin görup begendiginiz ama bizim göremedigimiz özellikleri. savunacaksan koyacaksin masanin ustune argumanlari, belgeleri yuzumuze yuzumuze carpacaksin. "bak bu adam su su sebeplerden iyi" diyeceksin.

    "alex telles'in hucum özellikleri cok seviyorum :("

    e anlat da biz de bilelim bizim de icimizde ucsun o kipir kipir sevgi kelebekleri.

    elinizde kendisini savunacak hicbir done yok. isi artik "yeaa adamin onunde kanat yok, hakan balta ile oynuyo yeaa" boyutuna getirdiniz. "yeaa genc cocuk sudan cikmis balik gibidir o simdi, hata yapsin goller yedirsin, skora katki yapmasin, biz sampiyonluktan kopalim ama alexcigim uzulmesin. alisir zamanla insallah ayy hadi" diye devam ettiniz.

    geciniz beyler...

    elinizde bu cocugu savunabileceginiz hicbir sey yok;

    yureginizdekinden baska...
App Store'dan indirin Google Play'den alın