resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 922
    kanımca kendisini eleştirmek veya övmek için erken. birçok kez sosyal medyada okudum. arkadaşlarımla konuştum, tartıştım. kendisi bizde bir heyecan yarattı. çünkü sol bek orjinli bir oyuncu uzun süre sonra kadromuza katılmıştı. brezilyalıydı, referansları iyiydi. gençti. eh bunlar haliyle hepimizi umutlandırdı. yaptığı her olumlu hareketi abarta abarta alkışladık, yaptığı yanlışları olur böyle şeyler ya diyerek görmezden geldik şimdiye dek. ama hakkımızdı bu tutumumuz, tavrımız. kanayan yaramızdı sol bek. bakın yaramızdı diyorum. ben inanıyorum bu arkadaşa. başarılı bir oyuncu olacak. hücum anlamında bence çok iyi. doğru taktik ve uyumlu bir kadroyla yıldızını parlatıp avrupanın önemli liglerine gidebilir. defansı için ise kanımca biraz güçlenmesi gerekiyor. oynaya oynaya geliştirecektir bu yönünü.

    bence kendisiyle ilgili en önemli noktalardan birisi brezilya'dan ilk kez yurtdışına çıkıyor olması. yepyeni bir kültür, ortam, futbol dünyası. zor böyle şeyler. 5-6 ay önce zottirik brezilya ligi defansçılarına karşı oynarken galatasaray'a geldikten sonra karşısına branislav ivanovic azmanı çıktı. alışacaktır, destekleyelim kendisini. iyi futbolcu olacak kapasite var kendisinde.

    edit: wesley sneijder ile çok iyi anlaşıyor. hatta kanımca sneijder'in en iyi anlaştığı topçu kendisi. sürekli sol tarafı zorluyor. iyi tehdit oluşturuyor. verkaç yapmak isteyen takımdaki 2 oyuncudan biri. diğeri aydın yılmaz'dır. pasları düzgün. ortaları hakkında net bir yorum yapamıyorum. 3 aydır bu takımda ve takımın forvetlerinin durumu çok iyi değil. ortaları belki de o yüzden göze çarpmıyor. şut çekiyor, en azından kaleyi düşünüyor. bu defans oyuncularımızda olmayan bir özellik. bu yorumları neyini beğeniyorsunuz diyen arkadaşa binaen yaptım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın