resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 918
    16 nisan bursaspor galatasaray macinda dizilis geregi klasik bir sol bek gibi oynamamis olan brezilyali, yetenekli oyuncu.

    galatasaray kanatlara yaklasabilecek hicbir forvet oyuncusuna da sahip olmadan sahaya ciktigi icin butun bir alan kendisine kaldi. sabri saga yakindi fakat onun simetriginde hicbir oyuncu yoktu. bunun yerine top bizdeyken hakan balta stoper gibi degil de sol bek gibi cizgiye yaklasip alex surekli one cikti. hakan balta kotu zamanlamalarla kotu mudahaleler yaptigi icin sol tarafimiz koridor oldu. bundan dolayi alex'i suclamak ise futboldan anlamamaktir.

    kusura bakmayin, mancini alex'e normalden farkli gorev vermis, bunu goremeyip alex'i kotuluyorsaniz buyuk haksizlik ediyorsunuz. melo'nun ilk yari defansin icine girip rakibi karsilamasi gerekirken bazi pozisyonlarda onde kalmasi, hakan'in yerine donuslerinde agir kalmasi alex'in sucu degil. onlar gorevlerini yeterince iyi yapmadigi icin sol taraf koridor oldu.

    adam normal pozisyonu sol bek diye bunun uzerinden maci okumaya calismayin. once sahada nasil dizilmis takim ona bakmak gerek, sonra futbolcularin gorevleri ne ve bunu ne kadar yapabiliyorlar. alex takimin bir cogu gibi ilk yari yeterli degildi. bunda ofansif etkenlerden biri de yaptigi kosularin karsiligi toplari yeterince alamadi. ikinci yari gol bulup rakip de acilinca merkezden cok hizli cikabildik.

    elestirecekseniz melo dahil bu mac neden kimse hava topu alamadi bunu elestirin. asil sorulmasi gereken soru bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın