resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4970
    menajerinin dediğine göre 2 yıllık olan sözleşmesi sezon sonu 3 yıl daha uzatılacakmış ve selçuk da öyle istiyormuş. eğer doğru haberse çok sevindim. hele selçuk'un sözleşme uzatmak istemesi de doğruysa çok ama çok sevineceğim.

    evet bu sezon formsuz, hatta geçen sezon da çok iyi değildi belki fakat kendisinin yerine başka bir isim yazabiliyor musunuz şu yerli kıtlığında? nuri şahin mi? gelmez. gelse de adam milli takım dahil borussia dortmund dışında hiçbir yerde iyi oynayamadı. 2 günde onu da linç ederiz. hakan çalhanoğlu mu? galatasaraylı olduğunu söylüyor. keşke gelse ama gelir mi? gelir tabi de bi ton para verirsen gelir anca. evet avrupa'nın en iyi takımları arasına girdik doğrudur fakat o büyük kulüpler kadar maddi refaha sahip değiliz henüz. dolayısıyla da hakan çalhanoğlu için kasayı boşaltamayız.

    ee geriye kim kaldı? takımımızla sözleşmesi olan ve bugün serbest kalsa bjk ve fb'nin hemen atlayacağı adam olan selçuk inan var. selçuk kötü mü? elbette hayır. gelecek sezon daha düzenli, kanatları adam gibi çalışan, forveti aldığı gol pasını gole çeviren, kendisinin de alışık olduğu yerde oynayabileceği adam akıllı bir kadro kurulduğu zaman şu halinden çok daha iyi olacağına eminim. şimdi baktığımız zaman, sadece örnek amaçlı söylüyorum, kanatlarda farfan ve bruma gibi isimler tek forvette dzeko gibi bir isim ve arkasında sneijder gibi bir beyin oynasaydı bu sezon bu takımda, selçuk'un oynadığı şu futbol göze bu kadar batar mıydı? ya da selçuk'un performansı bu kadar düşük görünür müydü? bence hayır. şimdi hepimiz eleştiriyorz değil mi bu adam hep yan pas geri pas yapıyor diye? e abi takımda kanat yok! türkiye ligi'nin bug'ıdır zaten kanat oyunu. nitekim fenerbahçe orta seviye ve normal bir kanat oyuncusunun yerine getirmesi gereken görevleri yapan 2 kanatla güle oynaya şampiyon olduğunu söyleyebiliriz. forvetin boş kaleye topu yollarken bile "acaba" diyoruz! forvete attığın her pasta ofsayta düşüyor! tamam selçuk kreatif oynamıyor belki ama top onun ayağındayken bir kişi de yanına gelip oyun kurmaya yardım ediyor mu? ya da kanatlardan boşa kaçan, forvette akıllı savunma arkası koşular yapan birileri var mı? yok! zaten bu sezon bizim en büyük problemimiz de bu. bütün oyuncularımız statik oynuyor. kimsenin harekete geçmeye mecali yok. şu vaziyette selçuk topu geriye ya da yana değil de ileri oynasa ne yazar? burak gelen topu alıp 4 kişiyi çalımlayıp gol mü atacak? bu kadar ezbere bir eleştiri olmaz arkadaş. takımın orta sahada tıkanmasının ve dolayısıyla selçuk kötü oynamasının nedeni ileride hücum organizasyonu yapacak kalitede kanat ve forvetlerinin olmamasıdır. önce bu konuya bir çözüm üretelim. haa bakın yanlış anlaşılmasın. ben selçuk'un bu sezon muhteşem oynadığını falan savunmuyorum. hatta eleştiriyorum da. ancak benim eleştirim selçuk'un isteksiz oyununa, mental problemlerini bir türlü düzeltememesine.

    peki ya yukarıda bahsettiğim gibi bir hücum hattımız olsaydı? kanatlarımız lokomotif gibi işlese, forvetimiz duracağı yeri bilip sürekli hareketli olsa, selçuk'un daha çok pas opsiyonu olsa bu kadar düz bir oyun oynar mıydı arkadaşlar? tabi ezberden sallaması kolay. "selçuk anca geriye ya da yana oynuyor." demesi kolay. ancak şu bahsettiğim etkenleri de göz önünde bulundurmak gerekir eleştirirken.

    bakın adam gibi bir kanat bek olan telles'in gelmesi bile şu takımın sol kanatta oynadığı oyuna nasıl etki etti. düşünün tüm beklerin ve kanatları kaliteli olduğunu.

    özetle, sahadaki her mevkisinde kaliteli topçularn oynadığı bir galatasaray futbol takımında oynayan selçuk inan'ın çok daha iyi olacağını düşünüyorum. her ne kadar bu sezon formsuz olsa da şu yaşanan olaylar bir taraftar olarak beni çok üzdü. umarım morali en kısa zamanda yerine gelir. sen çok yaşa kaptan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın