resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4935
    abdürrahim albayrak: "ben ona da söyledim keşke sahada kalsaydın maç başlayana kadar diye... 'doğru başkanım' dedi, 'anlayamadım o anda hocam da öyle söyledi' diye cevap verdi."

    yürekten galatasaraylı, gerçekten beyefendi eyvallah. yeniçeri yakıştırmalarını da sevimsiz buluyorum ama galatasaray kaptanı kendisi galatasaray'daki yerli oyuncuların kaptanı değil. nasıl ki emek verip takımın şampiyonlar ligi maçlarına çıkmasını sağlıorsa 29 yaşından sonra da olsa meramını anlatabilecek, teknik direktörün söylediği temel şeyleri algılayabilecek. john terry şl. maçlarında hakemi baskı altına alırken elleri havada "no, no" demeyecek. italyan, hollandalı, brezilyalı oyuncular ve teknik adamlar nasıl ingilizce öğreniyorsa kendisi için nihai hedefi galatasaray olarak belirlemiş ve hakederek kaptanlığı almış olan selçuk kendi eksikliğinden kaynaklanan iletişim problemleri yüzünden teknik direktörüne, tugay kerimoğlu gibi bir oyuncuya 29 değil 19 yaşındaymış gibi küsmeyecek, formaya pazubanda saygısızlık yapmayacak.

    malum maçta anlayamadığı ve tercümanın yanlış çevirdiği üç adet basit kelime yüzünden milyonlarca insanın galibiyet sevinci kursağında kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın