*

resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4915
    6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçında 85. dakika'da oyundan çıkmak isteyince inanılmaz sinirlendim '' oynayacaksın lan bacağın kopana kadar bu maçta oynayacaksın'' diye bağırdım çünkü haklıydım ben. bitti dediğimiz sezonda kazanılması gereken en önemli maçta takımın kaptanı, takımın herşeyi türk futbol tarihinin seyrini değiştiren adam -maçın stresi ile o an için öyle görünüyordu- sakatlığını bahane edip çıkmak istiyordu. mancini sahaya kadar girip geri gönderdiğinde 8 numarayı hah dedim oynayacak 5-10 dakika daha savaşacak. sonra değişiklik tabelası kalktı numarasını görür görmez çıkardı pazubandını taraftarın bir kısmı alkışlıyor bir kısmı ıslıklıyordu ben öyle baktım sadece ne birşey söyledim ne bir harekette bulundum. formasını tugay'ın eline tutuşturdu. ve direk soyunma odasına gitti. maç bitti takım kazandı ama orda bulunan galatasaraylıların hepsinin aklının bir kenarında selçuk vardı. sahiden bitti mi şimdi ?buraya kadar mıydı ?

    yaptığı hareket için mancini olur böyle şeyler doğal karşılamak lazım dedi. yaptığı terbiyesizliktir bu formayı bir daha giymemeli diyen/diyecek olan bazı taraftarlara söyleyecek bir sözüm yok haksızlar diyemem. ben ise son 2 gün düşündüm durdum çıkıp birşey söylese maç gerginliği ile oldu dese kararım hemen belli olacaktı zaten o kadar ayrı bir yerde ki o kadar farklı bir konumda ki 2 günlük bu düşünmenin ardından şu resmi gördüm

    https://pbs.twimg.com/media/BkopynXCIAEhe5V.jpg

    ve dedim ki kalmalı herşeye rağmen kalmalı bu adam selçuk inan bu adam bizi karanlıktan çıkaran ışık bu adam takımın kaptanı ve yine aklıma geldi bu adam buralara kolay gelmedi bu kadar kolay kaybetmemeli ve biri de çıkıp demeli ki bize hiç küsmesin zira bu taraftar ona hiç küsmüyor.

    parçalının içinde bırak futbolu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın