• 21
    nefis bir allettir. evimde reebok i run modeli var. müthi$ i$ler çikartiyor. 15 derecelik bir açi ile yoku$ ayarina getirebiliyorsunuz. çe$it çe$it programlari var. ben mütemadiyen manual ayarli 9km/h dan 12km/h ya ve oradan tekrar 9.5km/h dü$erek haftanin 4-5 günü öglenleri 40 dakika ko$uyorum.

    baba olana kadar ve olduktan sonra bir 7 kilo aldim. $imdilik 2 aylik bir egsersiz sonucu 5 e dü$ürdüm.

    türk insani genellikle kilo aldiktan sonra spora ba$ladigi için, tavsiye edebilecegim bir alettir.

    belki bir elliptical cross trainer in yerini tutmaz ama, bendeki model kapanip, katlandiktan sonra 1.59x72x24 boyutlarinda oluyor ve kolaylikla kapinin arkasina gizleyebiliyorsunuz.

    daha önceleri bir elliptical cross trainer im vardi. spor yapmadigim vakitlerde öyle evin ortasinda bir ton yer i$gal ediyordu, ko$u bandini aldiktan sonra bayagi bir rahat ettik.

    $u an itibari ile benim için mükemmel bir alet. öglen eve geliyorum, üstüme bir aklet altima da bir short geçirip, ba$liyorum ko$maya. tabii ki di$arida ko$mak daha etkili ve eglenceli ama gel gelelim vaktiniz kisitli ise, evde e$inize ve çocugunuza kar$i sorumluluklariniz var ise, böyle bir home trainer harika oluyor. bu alet bana nereden baksaniz her seferinde 20-25 dk. kazandiriyor.

    piyasa da bir çok model var. bir çogu da çin mali. bu aletlerden kaçinin. almak isteyenler varsa, reebok, kettler ve tunturi modellerini öneririm.

    ayriyeten gidip yenisini almayin. ebay de tonla 2. elleri mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın