resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4887
    kötü oyununa, yanlış pas tercihine, kötü şutuna sabır gösterilir. sabri sarıoğlu'na sabır gösterilen takımda selçuk inan'a gösterilmesi gereken sabır devede kulak kalır bu konuda.

    ama

    oyundan çıkarken tepki görmemek adına sakatlanma bahanesi ile -ki gerçekten sakatlanmış olabilir, ama 22 mart 2014 galatasaray kayserispor maçında da sakatlanıp çıkmıştı- kaşla göz arasında oyundan çıkmaya çalışırken hocanın talimatına uymayıp ısrarla çıkmaya çalışırsan, üstüne bir de formanı çıkarıp da yardımcı antrenörüne vermeye çalışıp onu taraftar önüne atarsan ayıp edersin. ıslıklarnırsın da, yuhalanırsın da. nedir yahu bu "racon bitmiştir" falan mı diyorsun? yakışıyor mu selçuk inan'a?

    sevgili selçuk inan;

    çok iyisin, çok güzelsin. seni gerçekten çok sevdik. ama yaptığın hareketi, her türlü sosyal medyada en çılgın eleştirileri alan, kendileriyle dalga geçilen mustafa sarp, barış özbek, ayhan akman, sabri sarıoğlu bile yapmadı ki sen bu futbolculardan kat kat daha yeteneklisin. hemen küsüp oyunu bozacaksan biz yokuz. kötü olduğun zaman kötüsün demeyeceksek, ıslıklandığında sen kırılıyor da, kötü oynadığında biz sana kırılamayacaksak bu selçuk inan'ı izlemek istemiyoruz biz.

    ha bu arada o dönek medyaya da kulak asmıyoruz. bunlar kendi düşüncelerimiz. maç bitmeden stadyumu terk ettiğine falan inanmıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın