resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4884
    yedirmeyiz'in ilk siyasi kullanımıyla sözlükte selçuk inan için kullanımı ne kadar da benziyor.

    haklı, destekli dayanaklı eleştirilere karşı "o ne yaparsa yapsın umurumuzda değil o bizim gururumuz hülooo" yaklaşımı türkiye'ye olduğu gibi, galatasaray'a da zarar verecek. takım içinde gruplaşmış, küskünlüğünü saha içine bile taşımış, bu nedenle koskoca camianın 1 sezonunu yemiş, kankası dışındaki oyunculara pas vermekten imtina eden bir oyuncuyu eleştirmeye getirilen karşı argüman "yedirmeyiz". bravo.

    sezon başından beri berbat oynamasına neden olan küskünlüğü artık kine dönüşmüş. derbi maçta yanlış (bence içten pazarlıklı) tercihleri nedeniyle hocası uyarınca 40 bin biletli, milyonlarca tv başında seyircinin önünde el kol hareketleriyle karşılık vermiş,
    üzerine fuck you diyebilmiş. 10 dakika geçtikten sonra yine içten pazarlıklı bir kötü tercih nedeniyle taraftarın sabrı taşıp auwww çekti diye oyundan çıkmaya çalışıyor. ıslık bile değil.

    savunmalar yedirmeyiz üzerinden, başka iyi türk oyuncu yok üzerinden yapıldığına göre bir yerde haklılık payımız var. arda giderken de daha iyisi yoktu. gittiğine üzülmedim. kendisi gidince de üzülmeyeceğim.

    siz hocaya küfreden, takım arkadaşlarına pas atmayan oyuncularla şampiyonluk hayal etmeye devam edin. bruno alves'in frikiklerde topun başına geçtiği takımdan 10 puan fark yersiniz anca.

    edit: bir de tek maçla sildiğimi sananlar var. bu adam küslükleriyle galatasaray'ın 1 sezonunu heba etmiştir. şampiyonlar ligi zorda. insanlar susmuş, sezon sonunu beklemiş, baktı artık şampiyon olma şansı yok o zaman bunları yazmıştır. http://www.aksam.com.tr/...k-krizi/haber-293680

    tek maçla asıldığı yok. bir insan zaten hocasının suratına sövecek psikolojiye tek maçta gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın