resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4880
    arkadaşlar ayık olun. selçuk neredeyse 2 sezondur yok;son 28 maçta ise aldığı her topu yana ve geriye oynadı.

    ben galatasaray taraftarıyım, oyuncunun takıma ne verdiğine bakarım; ötesine karışmam. oyuncuyu maç öncesi barda gördükten sonra ertesi gün sahanın yıldızı oluyorsa "karakter" falan gibi şeyler de demem.

    ama selçuk her ne sebeptendir bilinmez (rivayetler var) bu sezon yok. uzun top yapmıyor, ara pası yapmıyor bu sene. garantici oynuyor. eğer oyununu toparlamayacaksa ve bu şekilde oynayacaksa o zaman ceyhun da kendisine tercih ediebilir. nitekim defansı daha iyi ceyhun'un. umut gündoğan oynasın mesela 2-3 maç, en azından aç oyuncu.

    bunun dışında yuhalanma duymadım, sezon başından beri yaptığı tercihler eleştiri alıp kendisine duyrulmasa da dün "eeeeh" dendi ve selçuk küstü. olmaz. senede 3-5 trilyon para alıp, eleştirilince küsemezsin birader.

    bununla birlikte; eleştirmezsek zaten taraftar olmayız o yüzden gereksiz fanboyluğun alemi yok. iyiyse iyidir, oynamıyorsa eleştiririz ki kendini toparlasın. eleştirirken neden beğenmediğimizi ve ne beklediğimizi de söylememiz lazım.

    iki sene önceki hızlı uzun top atan, ara pasları ile forvetlere asist yapan selçuk'u istiyorum ben kendi adıma. ofansif, riskli ama etkili oynayan selçuk'u istiyorum. fazlasını değil, azını değil.

    forma olayına hiç girmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın