resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4845
    2 hafta önce bir röportaj verdi selçuk gs tv'ye. aslında taraftara sitemkardı o röportajda selçuk. bu günlerin yaşanmaması adına uyarısını önceden yapmıştı. ama taraftar kadar selçuk'un da yerine getirmesi gereken sorumlulukları vardı ki ben şahsen selçuğun o röportajda çok da bizi tatmin eden açıklamalar yaptığını da düşünmüyorum.

    bir kere bırakın sorunu ben hayatımda mancini'den daha iyi bir insan tanımadım falan diyor. hayır sorunun varsa çık söyle. yekta gibi konuşabilir; fatih terim döneminde hücum mentalitesine sahiptik, şimdi defansif bir anlayış oturtmaya çalışıyoruz adaptasyon zor oluyor diyebilirsin pekala.

    taraftarın destek vermesi gerektiği, iyi günde de kötü günde de takımın yanında olması gerektiğine vurgu yapılıyor selçuk ama sonrasında çıkıyor 3 senedir ne oynuyorsam şu anda da aynı topu oynuyorum diyor. ama onun yerine; bu sene bazı maçlarda oynadığım oyun beni tatmin etmiyor ya da zaman zaman istediğimi sahaya yansıtamıyorum, taraftardan sabır bekliyorum dese, kim ne diyecek selçuk'a? kimse bir bok demez. kaptan der, sen kendini toparla der, destek verir.

    ama babacım ıslıklandın diye* de sana ne umutlarla verdiğimiz kaptanlık bandını niye yere atıyorsun güzel kardeşim? 2 sene önce bu takımın kaptanlığı en çok sana yakışır denilerek sana verdik ve bunda en büyük pay çok net taraftarındır.

    ama selçuk o kutsal kaptanlık bandını sen neden yere atıyorsun? o formanı neden çıkarıyorsun. içten içe fenerbahçeye gitmek istiyorsan bilemem de ne oldu da gerçekleşti bu olay?

    röportajı sporx'in sitesi haricinde başka bir yerde bulamadığımdan ötürü özür dileyerek linki buradan paylaşıyorum.

    http://www.sporxtv.com/...araftarSXTVQ53761SXQ

    inşallah en yakın zamanda çözeriz bu durumu. yoksa gelsin 5+0 yabancı sınırlamaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın