resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4843
    taraftar profilimizin ne kadar çok değiştiğni gösteren kaptanımız.
    bak şimdi güzel kardeşim sen herşeyi iyi biliyosun da gelmiş sözlükte kafa avcılığı yapıyosun ya senin yaptığını yapan fenerliler bile eskide kaldı. madem öğrenmedin eski galatasaraylı abilerinden o zaman aç oku bi kaç örnek sonra azıcık düşün de biraz usul öğren ! verdiği tepkinin yanlışlığı malum da senin heyecanın ne için onu bi anlat da bilelim. gözümde bitti ,gönlümde bitti bunu yapmayacaktın selçuk lafları da yeni moda. formaya ihanet etmiş iyi de sen kaptanına ihanet ederken hiç bisey yok ! iyi top oynarken hepiniz '' xelçuk '' diye dolanıyodunuz ya ama. 1 senedir top oynamıyormuş e olm bi kaç kişi hariç kim çok iyi oynuyor da sen herşeyin sorumlusunu selçuk yaptın.

    şimdi naptı bu selçuk ta sen bunun kafasını istiyosun?? her gece alemlerde üç beş hatunla ağzında purolarla fotoğrafları mı çıktı da benim haberim yok . başka ahlaksızlıkları mı var bilmediğimiz?
    ne yapmış 1 senedir kötü top oynuyormuş oyundan çıkmak istemiş. e niye çıkarmadın da taraftarın önüne attın şimdi sen bu adamı ? açıklama da pek hoş! '' yerde yatacakmış ta zaman geçirecekmiş '' höyt ulan o nası bi mantık!!!
    1 senedir kötü top oynayan adamı neden sürekli oynatıyosun da taraftarla yüz göz ettin bi de bakalım!
    drogba efendi ingilterelerden takımla dönmeyip geç dönsün istediğinde oynasın istemediğinde oynamasın bişey yok da selçuk oyundan çıkmak istemiş. olamaz mı olm bi moral bozukluğu bi kırgınlığı ??
    koskoca hocan varken primleri bile drogba efendiyle görüş sonra selçuk takımı satmış olsun .başkanından yeni hocasına ve yeni model taraftarına kadar evveliyatında daha çok yanlışlar vardır da çok da uzatmayayım.

    selçuk düzgün karakterdir iyi de topçudur.mental sorunları vardır.kötü oynuyordur eleştirelim de arkadaş bu adamı bu kadar dolduranlara hiç gıkın çıkmıyor ya o nolacak ??

    şimdi güzel kardeşim elin gitsin bakalım ofsayta !! çekinme rahat ol arkandan gelecek sürü elemanın da çoktur senin merak etme....
App Store'dan indirin Google Play'den alın