resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4842
    türkiye'nin en çok yerli yıldız yaratan takımıyız 2+2=4 bu durum. ama bu değerleri öyle kolay harcıyoruz ki aklım almıyor. kimse nankörlük etmesin 1.5 yıl avrupa standartlarında futbol oynadı selçuk bu takımda. o hayranı olduğumuz gerrard lampard seviyesinde.kısa passa kısa pas presse press şutsa şut frikikse frikik slalomsa slalom hepsini yaptı selçuk. kapasitesini biliyoruz yani. olur arkadaşım bir adam futbol hayatında sert bir form düşüklüğü yaşayabilir. geçen sene (2012/2013) dökülüyordu gerrard. ama toparlandı. işte selçuktan da onu bekliyoruz. onu buraya getiren yeteneğiydi burada tutan karakteri olacak. koyacak karskterini ortaya. öyle forma bırakmalar sahayı terk etmeler falan olmaz. eğer sen kaptansan duracaksın dimdik. çıkarken koyacaksın elini kalbine. taraftara küstün sneijdere manciniye küstün galatasaraya nasıl küsersin lan! o galatasarayki sana vizyon vermiş kupa vermiş seni sana vermiş. pas hatası yaparsın terse dönmezsin ama kaptansan galatasaraya küsemzsin.

    heee bir de işin mancini kısmı var. teknik direktörlük sadece teknik taktik işi değildir. futbolcunu yöneteceksin. sen kadrondaki 23 adamın da saygısını hatta sevgisini kazanacaksın. 3 5 2 - 4 3 3 orta sahayı tutma bunlar önemli şeyler ama yetmez hiç öyle türkiye duygusal muhabbetine de girmeyin. wayne rooney mario balotelli carlos tevez gibi şu an takımlarını taşıyan adamların yönetilmesi sadece taktikle olacak iş değil. selçuk aylardır titriyor. belli biz bile farkındayız bunun. konuş kenara çek yedek oturt
    bir şey yap bir teknik direktörlük belirtisi göster. ki yedek oturtacak derinliğin yoksa da bir düşün burdisso mu daha gerekliydi yoksa bir orta saha mı? ki mancini hep yetersizdi bu konuda. cityden gitmesinin baş aktörü futbolculardı özellikle dzeko silva nasri. sadece tahtaya taktik yazmak kondisyon vermek değildir hocalık lider olup karakter yöneteceksin.

    bu gece herkes aynaya bakacak. selçuk; aynaya bakacak, mancini; aynaya bakacak selçuka küfreden; aynaya bakacak ve biz yine hatalarımızla galatasaray çatısında toplanacağız. şampiyonluğu kaybederiz kaybettiğimiz ilk şampiyonluk olmaz bu ama selçuk, selçuk'u kaybetmeyelim beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın