resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4819
    linç edilmeye çalışılan kaptan.

    burada haftalardır kendisini en çok eleştirenlerden birisiydim. ama her ne kadar yaptığı çok büyük karaktersizlik olsa da, uzun zamandır üzerinde biriken ağırlığı kusmuş olduğunu, büyük bir sinir boşalmasını derbi maçta yaşadığını görüp te anlamayan varsa birşey demiyorum. taraftarla da takımla da kopmadan barışır yeniden, herşey bir maça bakar. bu kadar kolay adam harcama lüksümüz yok. selçuk kötü oynayabilir , en çok biz eleştiririz, ama şu aşamada bence "o forma kutsaldır" falan diyerek de değerlerimizi harcamamalıyız. o adam o anda büyük bir şok ve sinir krizi geçirdi, formanın kutsallığını düşünmesini beklemeyin. normal şartlarda asla o hareketi yapmaz selçuk. bu noktaya gelmesinde en büyük pay bence mancini'de ve ünal aysal'da.

    ünal aysal, fatih terim, ali dürüst, abdurrahim albayrak gibi adamları gonderip, kurumsal bir şirkete çevirmeye çalıştıgı galatasaray'ın ruhunu elinden aldı. bu durumu mancini düzeltemez. ben inanmıyorum. mancini ne bir lucescu ne bir hagi ne de souness değil. adamın çok umurumda oldugunu sanmıyorum. bence takımla bütünleşemedi. değil 10 futbolcu 20 adam da alsan yine transfer ister mancini. ben anlamıyorum benim takımım değil diyor da, sanki yabancılarımız çok mu kötü? bir tek drogba'yı istemezdi belki şu haliyle. onun haricinde muslera, telles, melo, sneijder, bana gore son haftalarda chedjou ki eboue ile birlikte oynamadıkları için formsuzlar hepsi de iyi oyuncular. hangisini atıp yerine adam alırsın ki? e geriye türkler kalıyor, türk olarak kimi alacak mancini de kendi takımını kuracak? madem öyle niye geldin ki fatih hoca'nın yerine? gelmeseydin...sen daha kaybettiğin maçta sorumlulugu üzerine alamadığın bir takımla nasıl bütünleşeceksin? o takım seni nasıl benimseyecek hoca diyecek?
    ondan sonra siktiri yersin böyle. kusura bakmayın ama ben selçuk'a kızamıyorum...adam resmen patladı. olay saygısızlık meselesi değil, selçuk'un yaşadığı sinir boşalması. bunun sebeplerini herkes düşünmeli bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın