• 34
    insan hiçbir zaman birşeyler, bir yerlerden pay ya da kar elde etmek için başkalarının gururu ile, hele ki sevdiği ve saydığı kişilerin duyguları ile oynamamalıdır. hele ki bu durum taraftarları bu derece sıkıntıya sokmayı başarıyorsa. bir şey ya vardır ya da yoktur. fakat bunu '' suan için bilmiyorum. ama kesin olacak bir şey.'' gibi, ya da kaşınızın altında gözünüz var mı diye sorulduğunda; '' bilmem ama söyleyemem'' demek ayıptır. rant yapmaktır.

    burada biliniyor ki ben sabri'yi dahi kötülemedim. hele ki galatasaraylı kimseye tek bir aşşağılayıcı kelime kullanmadım. gel gör ki insanların duyguları ile bu kadar basit oynamak büyük terbiyesizliktir. en kötüsü galatasaray adına yapılmıs ahlaksızlıktır.

    ne diyelim ki?

    onca ironiler ile yaklastım. onca kendimce bir şeyleri göze alarak yazdım. olmayınca olmuyor işte. gerçekten bu renklere aşık olan insanlar için çok huzursuz oluyorum bu durumlarda. bunlar yapılmamalı. burada iyi niyetiyle taraftarlık yapan o kadar çok kişi var ki! gerçekten kimse bunu haketmiyor.

    haydi bakalım sabahın dokuzunda bu transfer açıklansın. sonra da yine el üstünde tutulsun. yine aynı tavır ile devam etsin değil mi? çok yanlış.

    saat 13:00 oldu haber yok. belki de kendisi 15:00' a doğru çevirecektir rotasını. neyse. ayrıca bir de şu var ki; dün geceki yazı dizilerimde yazdıklarım kimseyi incitmemiştir umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın