resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 361
    --- alıntı ---

    lig radyo'da ali ece'nin sorularını yanıtlayan fikret orman şöyle konuştu:

    "takıma illa yıldız oyuncu almak için beşiktaş'ı borçlar içine sokamam. transfer kompleksimiz yok. takımımız için en doğrusu neyse onu yapacağız. aslolan oyuncuların faydasıdır. beşiktaş zamanında guti’yi, queresma’yı, almeida’yı, simao’yu, fernandes’i aldı ve beşinci oldu. beşiktaş’ın paralarını asla sokağa atmayız.

    slaven bilic, önder özen, izleme ekibimiz ve yönetimimizle harıl harıl çalışıyoruz. ama çok fazla transfer yapmayacağız. mevcut kurallara göre yabancı konusunda 3-4 kişilik kontenjanımız var.

    'kime sordunuz o transferleri yaparken?'

    geçtiğimiz sezon alınan 5+3 kuralında ısrarcıyız. biz bu kurala göre, yerli oyunculara yatırım yaptık. bazı takımlar diyor ki “12 yabancıyla sözleşme yaptık, bunların parasını kim ödeyecek. ”kime sordunuz o transferleri yaparken?

    'kan değişikliğine ihtiyac vardı'

    beşiktaş tv’de kan değişikliğine ihtiyaç vardı. erdoğan bey fahri olarak görevi yürütüyor. çok iyi beşiktaşlıdır. kanalımız için tüm desteğini veriyor.

    yıldırım demirören’in alacakları

    yıldırım bey ile uzun zamandır istişare ediyoruz. çok fazla yol kat ettik. mayıs ayındaki mali kongreye kadar yıldırım bey’in alacakları konusunda anlaşmış oluruz.

    sergen yalçın ile görüşme yapıldı mı?

    sergen bizim camiamızın içinden biri. ne dolaylı ne dolaysız hiçbir görüşmem olmadı. çıkan haberler spekülasyondan ibaret.

    --- alıntı ---

    olum bu adamın genlerinde feda var, fiko tüpçü ile pazarlık yapar elalemin başkanlarıda juventus'un başkanı ile pazarlık yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın