• 5
    her ne kadar siklenmemesi gerekse de hakemin topal, egemen, emenike, kuyt ve gökhan gönül gibi isimlerin sarı kart sınırında oluşu konusundaki hassasiyeti açısından izlenmesi gereken maçtır.

    melo haftalardır cezalı duruma düşmedi diye ötenler, burada ismi geçen oyuncuların da epeydir sınırda beklediğini biliyordur umarım.

    şöyle bir tahminim var bu maç için. emenike, kuyt gibi isimler zaten hücum oyuncusu. kafalarını kullanırlarsa sorun yaşamazlar kart konusunda. burada kritik isimler topal, gg ve tabi ki güreşçiden bozma stoper egemen.

    muhtemelen egemen yine kündeye getirir rakiplerini ama o iri cüssesiyle ellerini arkadan bağlayıp hakeme göğüs atarak karttan yırtar.

    türkiye'nin en efendi futbolcusu (!) gökhan gönül bir kontra atağı kesme amacıyla yaptığı faul sonrası "kuran çarpsın dokunmadım hocam" diyerek kart cezalısı durumuna düşmez.

    efendi diye bildiğimiz ama az da olsa samandıra tesislerinin yemeğinden, suyundan fenerbahçelilik bulaşmış olan topal da iki avcunu birbirine dolayıp bir küçük emrah bakışı atarak kart görmez ve o da kendini kurtaran isimler arasına sokar.

    kısacası alt olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın