resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4662
    bu adama formsuz diyin, sonuna kadar kabul ederim. aklı futbol dışında ve umursamıyor diyin; olabilir, belki özel hayatında bir sorunu vardır derim. ama bu adama yeniçeri dendiği an fıttıracak gibi oluyorum. az önce sneijder instagram'dan beraber bir fotoğraflarını paylaşıp altına selçukla hiçbir sorunları olmadığını söyleyen bir açıklama yazdı. ben de bir sorunları olduğunu düşünmüyorum. ama farz edelim ki bu iki oyuncu arasında bir problem var, ne malum bunun sebebinin selçuk olduğu, sneijder'in hiçbir suçu olmadığından nasıl bu kadar eminiz?

    kendinize gelin beyler, bu adam selçuk! hani şu tarihimizin en kötü dönemini yaşadığımız, mustafa sarpların telefonda takım hakkında atıp tuttuğu, pinoya türkçe küfürler saydırdığı, barış özbeklerin rakibe kadroları verdiği, büyük kaptan denen arda'nın bile göbek salıp açılıştan açılışa koştuğu sezonun sonunda bu takıma gelen, 2 yıl boyunca bize hem futbolu hem kişiliğiyle yeni nesil metin oktay izlenimleri sunan adam. bu adamın formuna laf edebilirsin, futbol stiline laf edebilirsin, hatta sürekli burak'a pas atmasına bile laf edebilirsin, hepsini belli bir ölçüde kabul edip tartışabiliriz; ama bu adamın kişiliğine, karakterine laf söylersen benim gözümde kavga sebebidir.

    tugay kerimoğlu'nun gidişi de aynen böyle olmuştu, "artık yanındaki adama pas veremiyor", "yaşlandı, böyle bir adam galatasaray topçusu olamaz" cümleleri tugay için de kurulmuştu, bugün "selçuk yurtdışına gitsin kendini kurtarsın" diyenlere "selçuk bu formda yurtdışında hayatta oynayamaz" diyenler, hakkında aynı cümleler kurulan tugay'ın 10 sene premier leaguede oynadığını hatırlamıyor sanırım. ya da daha bir kaç sene önce neler neler denen arda'nın bugün avrupa'da neler yaptığını görmüyorlar.

    tugay'ın futbolu parçalı forma ile bırakmaması ve galatasaray'dan çok blackburn efsanesi olarak bilinmesi benim içimde bir uktedir, o hata bir kere yapıldı ama bir daha yapılmasına izin vermeyeceğiz, kim ne derse desin arkasındayım selçuk'un; gerekirse bu platformda tek başıma savunacağım, ama kimseye yedirmeyeceğim onu!!

    tanım 2: bence çeşitli sebeplerden kendini son zamanlarda sahaya fazla veremeyen, 1-2 hafta kafa izni yaptığı taktirde eski günlerine döneceğine inandığım kaptanımız, paşa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın