resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4657
    --- alıntı ---
    ne mal taraftarlar var lan. olm casillas hani real madrid'in kaç yıllık kaptanı bile yedek kalabiliyor bu oyunda. altyapıdan yetişen, yılların casillas'ı lan !? hani geçen sene mourinho yedek kulübesine oturtduğunda milletin kıyameti koparttığı casillas.

    neden biliyor musun sığır kardeşim?

    çünkü futbol artık sadece futbol değil endüstri. para. ben digitürk alarak, kombine alarak, forma alarak takıma destek oluyorsam öyle kötü oynayan oyuncuya tahammül etmek zorunda değilim.

    oynarsa oynar, oynamazsa siktir eder yollarsınız.

    vefaymış nerede var lan vefa? babam özel hastanede çalışıyor. iki gün sonra performansı düşerse babamı da yollayacaklar.

    ne diyecekler ya? "hocam siz bize 1 trilyon para kazandırdınız bu nedenle istediğiniz kadar çalışabilirsiniz" mi? ne gerizekalısınız amk ya.

    adam iki senedir bi bok yapmıyor. neymiş efendim sneijder geldi diye performansı düşmüş. açın 2012-2013 sezonunun ilk yarı maçlarını izleyin. selçuk ne bok yemiş? ben söyliyim bi bok yapmadı. şampiyonlar ligi'nde burak'ın ekstra performansıyla gruptan çıktık. çeyrek final oynadık.

    bu adam geldiği ilk sezon dışında bi bok yapmadı.

    "gerçek oyununu bildiğimiz için"miş ahahah amk. siktir git lan. siktir git fm 2014 oyna kardeşim. al orada selçuk'u koy ortaya. yanına da burakla umut kardeşini. siktir git orada ahkam kes.

    ilk sene oynadı diye kulübün anahtarını selçuk inan'a verelim nasıl fikir? gerçek oyununu biliyoruz çünkü.

    yarrak kürek argümanlarla savunmayın şu adamı bana.

    diyin ki evet formsuz iki senedir bi bok yemiyor. bunu diyin bütün tartışma bitsin lan.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın