resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4591
    bu adama gösterilen tahammül arda gibi altyapımızdan çıkmış bir gence bile gösterilmemişken daha hala inatla yabancı hayranlığı gibi içi boş kavramlarla savunulmaya çalışılan futbolcu. yahu arkadaş ne yani drogba, sneijder gibi kariyerli adamlar bir kaç maç kötü oynadıkları zaman ıslıklanlamaları mı gerekiyordu? yahu drogba'ya sneijder'e yazılanlara bir bakın bir de selçuk için söylenen canımız, kaptanımız gibi sırf sahip çıkmak için söylenilen ezbere sözlere bakın. burada açıkça yeteneksiz yerlilere sahip çıkmaya çalışan vizyonsuz bir zihniyet var. ne yabancı hayranlığı yahu?

    selçuk 1,5 senedir futbol falan oynamıyor, taraftar bir kere bile sesini çıkarmadı. o da 2011-12 sezonundaki performansının getirdiği krediden dolayı. ama bu krediyi artık tüketti selçuk. bundan sonra savunulacak bir yanı kalmadı. kötü oynayan futbolcu iyi oynasın diye bekleye bekleye sezon bitti. burak ve ikisi takım içinde huzursuzluğa yol açarken, sırf milli takım futbolcuları oldukları için ezbere savunuluyorlar. yahu zaten milli takımın da hali ortada değil mi?

    bu adam altyapıdan mı çıktı? nedir bu bağnazlık yahu? selçuk denen adam takımı adeta sabote etsin, yabancılara karşı takımda bir çete kursun ama taraftar selçuk'u eleştirince adı nankörlük olsun. kusura bakmayın ama kimse galatasaray'ın üstünde değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın