resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4586
    galatasarayımızın kaptanlarındandır. lütfen eleştirirken itin götüne sokmayalım kendisini. şimdi önümüzü aldığımıza göre yazalım. öncelikle selçuk çok başka bir oyuncu hepimiz kabul ediyoruz bunu. hele 2 sene önce ki oyunuyla bambaşka bir haldeydi. zaman zaman trabzonsporda ve manisada on numara mevkisinde de oynadı. çok efendi, çok akıllı bir insan aynı zamanda.

    son bir buçuk senede ise giderek düşen bir formu var. geçen senenin sonlarına doğru biraz kıpırdama yaşadı. bu sene ise gerçekten hücum yönünde çok zayıfladı. savunma konusunda ise yine ortalama oynamakta. burda bir kaç sebep görüyorum:

    1) selçuk ve bir kaç futbolcumuzda olan kaos futbolunda iyi oyun. bir nevi size gazla oynamak diyebilirim. bakın ilk sene köpek ciğerleri olan oyuncular ile köşede taktik bilgisi bir yana saha içi teknik direktörü olan bir motivasyon kaynağı olan fatih hoca ile gayet iyiydi. geçen senenin sonunda ise işler kızışınca bir kaos ortamı oluşunca selçuk yine çok iyiydi.

    2) hayat dışı faktörler her futbolcuyu çok etkiliyor. geçen senenin başında annesi ile ilgili biraz sıkıntı vardı ve düşüktü.son zamanlarda kız arkadaş mevzuları da etkilemiş olabilir.

    3)bu sene takım olarak formsuzuz bunu da kabul edelim. ve ne oynadığımız sistem belli, ne oyuncuların ritmi. bu sene melo ve muslera dışında çok iyi sezon geçiriyor diyebileceğimiz, belki semih var. onun dışında herkes çok kötü.

    4)son olarak sisteme adepte olmada da sıkıntı yaşıyor selçuk. 4-4-2 trabzonda da oynadığı sistemdi ve uyumluydu. şimdi bir sistemimiz yok malesef.

    peki ne yapılabilir?. burada eğer mancini kalacaksa selçuk bir avrupa klübüne gitmeli. eğer başka bir teknik direktör gelecekse, onun sistemine göre kendisi karar vermeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın