• 253
    çok zıt fikirlere sahip olan insanların toplandığı yerdir. amma velakin burayı da güzel yapan zıt fikirler değil midir ?

    şuan gördüğüm kadarıyla en büyük sorunumuz hızlı yazmak. evet maç esnasında ya da maç bitiminde buraya yazdığımız çoğu şey daha sonra kendimizde bile abartılı gelebilir. sinir anında yazmamak sanırım en doğrusu.

    son iki seneyi şampiyon bitiren, bu iki sene süper kupayı da müzesine götüren ve şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkan takımın taraftarlarıyız.
    bu sene de gruptan çıktık, şampiyonluk zor ihtimal ama ikinci olacağız. üstelik uzun zamandır alamadığımız türkiye kupasını muhtemelen bu sene müzemize götüreceğiz.
    bazen mevkisini bazen performansını eleştirdiğimiz wesley sneijder gol ve asist istetistiklerinde neredeyse kariyer patlaması yapıyor, klavyemizden dökülen her hakarette kulakları çınlayan burak yılmaz 2 senedir gol kralı, bu senin muhtemel gol kralı, bu sene eski performansını aratsa da, kalemizde gördüğümüz her gol pozisyonunda son adam selçuk inan.

    galatasaray çıktığı her turnuvaya kupayı kazanmak için çıkar. bizim için başarı, katıldığımız her turnuvadan galip ayrılmaktır öyle de olmalı zaten. son zamanlarda takımda gördüğümüz isteksizliği bir kenara koyarsak, bu seneki durumumuz benim gözümde başarısızlık değildir. arada rakiplerimiz de şampiyon olacak bunu kabullenmek lazım. bir de şunu kabullenmek lazım ki içinde bulunduğumuz ligde rekabet sürekli olmalı. biz farkı istesek de açamayız bu bir gerçek. yayıncı kuruluşun isteklerinin herşeyden önde olduğu bir ülkede sürekli bizim bayrak taşımamız imkansız. bunu kabullenemiyorsan bu ülkede futbolu takip etmeyeceksin sinir bozucu ama gerçek.

    ben tek hedefi lig şampiyonluğu olan ve her sene şampiyon olup avrupada adı okunmayan bir galatasaray istemem. ben 2000 yılında uefa kupası ve süper kupayı alıp, sonra büyük bir çabayla 20 yıl geriye giden ve 10 sene boyunca avrupadan silinen birgalatasaray da istemem.

    benim istediğim, her sene ligde ilk iki içinde olan ve her sene avrupada guruptan çıkan bir takım ve bakıyorum da şu anki galatasaray benim istediğimle birebir uyuyor. inşallah bozmaz ve böyle devam edersek önümüzde çok güzel şeyler olacaktır.

    özet : karamsarlık mı ne karamsarlığı ? garamsarlık ne arar la galatasaray'da ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın