resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4575
    takımda adeta bir çete kurmuş olan galatasaray futbolcusu. sezon sonu yerli futbolcular için yeni bir yapılandırmaya gidilmesi kanaatindeyim.

    selçuk, burak ve umut gibi trabzonspor'dan beri arkadaşlıkları devam eden bu futbolcular adeta takım içerisinde bir başka takım kurmuş durumdalar. bunlar gökhan zan'ın kameralara açık bir idmanda sizli bizli konuşmasında zaten ortaya çıkmıştı. gizlenecek bir yanı kalmadı bu durumun. eğer bir takımda siz-biz ayrımı çıkmışsa, işler çok ters gidiyor demektir. e durumu bu raddeye getiren bu trabzon tayfasının icraatlarıdı.

    takım içinde iki takım varsa sözün bittiği yerdeyiz demektir. şimdi böyle bir durumda galatasaray'ın selçuk gibi takımı adeta sabote eden ve ofsayt kralı burak'la yeteneksiz umut gibi futbolculardan temizlenmesi lazım. galatasaray'da kimsenin ayrımcılık yapmasına izin verilemez. zamanında arda için de aynılarını söyledik. o da yapıyordu yabancı düşmanlığını. kendi altyapımızdan çıkan, kendi evladımız arda'ya ne laflar söylendi. peki bu selçuk'un dokunulmazlığı mı var? daha üç sene öncesinde trabzonspor'da oynamıyor muydu? artık yeter!

    galatasaray'ın bu trabzon tayfasından kurtulması gerekiyor. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın