• 259
    fm serileri arasında en çok zevk aldığım oyun. bunda oyuncuları yüksek fiyatlara satmamın katkısı var muhakkak. şöyle ki; doria'yı 40, destro'yu 30, bruma'yı da 30 milyon euro'ya satarak kulübe 100 milyon euroluk gelir sağladım. yerli ve yabancı 7-10 milyon euro'ya sattığım başka oyuncular da oldu. ekonomim çok iyi durumda olmasına karşın itibar bir türlü dünya çapı seviyesine gelmedi. herhalde şampiyonlar ligini kazanmak buna aracı oluyor. o da olacak inşallah.

    2016-2017 sezonunu oynuyorum. oyunda çok sık olmasa da kaliteli yerli regenler çıkmakta. onların çoğunu kadromda bulunduruyorum. transfer politikam da budur, gençlere yatırım. şöyle bir sıkıntının olduğu da gerçek. kaleci ve savunma oyuncusu* regen baz alındığında çölde bulunan su gibi. yani daha çok hücum hattına dayalı, santrfor ve forvet arkası olmak üzere iki mevkiye özel regenler gereğinden fazla çıkıyor. sadece benim oyunuma has olmasa gerek.

    premier lig'in tepe takımlarından menajerlik teklifi alıyorum ancak galatasarayımda şampiyonlar ligi ve dünya kulüpler kupasını kazanmadan, kulüp yapısını güçlü hale getirmeden ayrılmaya niyetim yok. her teklifi elimin tersiyle itiyorum, itmeye devam edeceğim. yeni seçilen başkan hakan gökçeoğlu'nun vizyonuyla her şeyi başarabileceğim hissi var içimde. bayağı iyi profil çiziyor.

    şimdilik bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın