resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4541
    yine bizleri romantikleştiren adam olmuş, kaptandır. kendisinin bende ya da sende kredisi çoktur, evet. duygusal adamlarız bu da açık. ama bazen iş bitme noktasına geldiği zaman bir şeyi unutuyoruz. galatasaray. hepimizin gönül verdiği, yeri geldiği zaman ağladığı yeri geldiği zaman güldüğü olgunun adını unutuyoruz. galatasaray.

    yeni transfer olmuş, yada genç bir futbolcu formsuz olabilir ama bir selçuk inan formsuz olamaz. bir selçuk inan ruhsuz oynayamaz. çünkü selçuk 3 senedir bu takımın formasını giyiyor. bu taraftarla aynı havayı soluyor. galatasarayla kazandığı başarılar var. bunlar hiç olmamış gibi davranamaz.

    evet motive edelim. evet destekleyelim alkışlayalım. ama hep yapıyoruz bunu zaten. burak gol kaçırıyor, tribünler bağırıyor burak yılmaz, burak yılmaz diye. keza kaptan selçuk diye yer yerinden oynuyor. ee bu futbolcu parasını da alıyor. daha nasıl motive edelim arkadaşlar. bende selçuk inan frikikten koyduğu zaman oradaydım. bende adını haykırdım ''selçuk'' diye. biz hala desteklerken tribünlerde alkışlarken o neden bize küsüyor. o neden ''sahada kaptan var lan'' demiyor bize. neden hep biz hep biz.

    maç izlerken unutuyorum resmen selçuk'un oyunda olduğunu. senenin başından beri desteğe ihtiyacı var, motiveye ihtiyacı var. peki onun yerine oynayabilecek bir genç futbolcunun hakkını çalmak yakışıyor mu bizlere ? kulübede bir genç belki kıpır kıpır. oyuna girsem diye bekliyor. belki galatasaray için daha iyi olacak. ama biz selçuk inan'ı motive etmeye çalışıyoruz 30 maçtır. artık yeter.

    önüme iki isim koysalar, biri galatasaray diğeri selçuk inan. kusura bakmayın ama diğer isim messi bile olsa benim seçeceğim şık bellidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın