resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4524
    defalarca yazıldı ama kendisini tekrardan kazanmamız için değil, kendisini daha da fazla kaybetmememiz için 2-3 maç dinlendirilmesi gerekiyor.

    selçuk'un sorunu yorgunluk ya da basit bir formsuzluk değil, belli ki ciddi mental sıkıntılar var kaptanda. belki ailesinde, belki özel hayatında belki de bilemediğimiz kulüp içi ilişkilerinde sıkıntılar var. bu rehabilitasyon sürecinde biz taraftara düşen de dibe batan selçuk'un tekrar ayağa kalkmasına yardımcı olmak, düşen kaptana bir tekme daha vurmak değil.

    çözümün ilk aşaması olan 2-3 maç kızağa çekilmesi, bir anda selçuk'u 2 sene önceki haline döndürmeyecek, belki biraz fark yaratabilir ama o alıştığımız özlediğimiz selçuk 2-3 haftada yeniden doğmayacak. ancak bu dinlenme süresi biz taraftarlar için kesinlikle gerekiyor. kafamızda frikik ustası, mastro, xelcuk gibi güzel şekilde beliren selçuk inan algısı, selçuk her maç rezalet oynadığında git gide olumsuza yaklaşıyor ve bu durumdan hem kulüp olarak hem de selçuk'un özelinde kötü etkileniyoruz.

    bu kadar kısa süre içinde neredeyse bir sezonda biriken hasarı tamamen düzeltmek, her şeyi yeniden inşa etmek kolay değil , ama en azından daha fazla hasar almasını engelleyebiliriz galatasaray ile kaptanı arasındaki ilişkinin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın