resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4519
    kendisi slow motion bir futbolcudur.
    selçuk'un selçukluk yapabilmesi için mümkünse tt arena'da,ağır tempoda oynanan, ceza sahasına yakın ya da en fazla rakip sahanın ortalarında topla buluşması, pres yememesi ve topu alıp etrafına 4-5 saniye bakıp pas vereceği adamı seçmesi gereklidir. şampiyonlar ligi seviyesinde bir oyuncu değildir. hiç bir zaman olmamıştır. orada oynanan oyunun hızı ve oyun tarzı selçuk gibi eski tip futbolculara göre değil.

    selçuk'un 1 yıldan beri en büyük özelliği savunma yönünün güçlü olmasıydı. fizik gücünü yitirince artık o da kalmadı.sneijder 'e de burak'la birlikte düşman oldukları gözle görülüyor, açık.. ortasahanın sol tarafına sneijder, selçuk yüzünden hapsediliyor ki kendisi kanat adamı değil..ve selçuk'la hiçbir bağlarını göremiyorum. selçuk başka dünyalarda, kafasını kaldırıp sürekli kankasını arıyor..
    sadece bu değil, kendisini kötü oynatan başka durumlar da var...

    - burak gibi bir yetenek düşmanı ile oynamak zorunda olmamız (adam resmen 10 kişi oynatıyor "takımı". çünkü takım oyuncusu değil..paşama top atacaksın araya ki 10 taneden birini gol yapsın)
    - drogba bitmiş
    - geriden oyun kurmakta zorlanmamız (bu nedenle topla buluştugunda pas alternatifi kalmıyor ve genelde en güvenli yolu seçerek o da geriye ya da yana oynuyor)
    - rotasyonda alternatifinin olmaması. (emre çolak gobekte oynayabilmek için fazla yumuşak)
    - aşırı maç yapıp fizik kondisyonunun yerlerde gezmesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın