2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Stamford Bridge
2 - 0
  • 371
    27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçındaki gibi çok çok kotu bir futbolla avrupa'ya veda ettigimiz maç. skoru, avrupa'dan elenmemiz neyse de bu oyun cidden kabul edilecek gibi degil. oyunculara maça çikmayin 3-0 maglup olacaksiniz deseler kabul ederlermis herhalde. kendileriyle ilgili notlarim su sekilde:

    fernando muslera: sen bu taraftara allah'in bir lutfusun. dun kalemizde muslera degil de baska bir kaleci olsaydi su maçtan 6-7 gol yiyerek ayrilabilirdik.

    emmanuel eboue: tamam hazard inanilmaz bir gunundeydi ama bunun bir nedeni de sendin be eboue. ne ileride, ne de geride hicbir varlik gosteremedi, sahaya enerji koyamadi. 76'da yerini hajrovic'e birakti.

    semih kaya: bir degil birkaç tane çok kritik hatasi var. maç sirasinda ve sonunda sozluge girip bakmadim, insanlar ilk golde faturayi kime kestiler bilmiyorum ama tahminen evladimiz, kardesimiz semih'e kesilmemistir. fakat avrupali spikerler için golu yediren oyuncu semih idi. ofsaydi bozmasi üzdü. cani sagolsun.

    aurelien chedjou: geriden hic top cikaramayacak bogulan savunmamizda dan dun ileri vurmak zorunda kaldi surekli. chelsea dalga dalga gelirken bir sey yapamadi. etkisizdi.

    alex telles: muslera'yi saymazsak, sahada ne yaptigini en çok bilen oyuncumuzdu denilebilir. sol bekimiz var, bu net. gerisi neredeyse allahlik, bu da net.

    yekta kurtuluş: 66'da oyundan cikana kadar sahada vasatin ustunde olan bir diger oyuncumuzdu. oyundan cikis nedeni melo'yu ileri atabilmekti. yalniz dunku performanslar geregi oyundan cikarilmasi gereken kisi kendisi degil, maalesef selçuk idi.

    felipe melo: 18'de sari karti gorene kadar çok iyiydi. sonrasinda kendisine bir set çekti hep. ikinci yari savunmaya geçti ve balta girene kadar da orada iyi is cikardi. sahada telles ve yekta ile beraber bir seyler yapmaya calisti ama takim arkadaslari yeterince destek vermedi.

    selçuk inan: ailemden biri gibi seviyorum selçuk'u ve hakkinda hiç de objektif degilim. benim için selçuk inan > tum orta sahalar. ama goz var nizam var, dun geceki performansi içler acisiydi.

    wesley sneijder: bolgesinde oynuyor oynamiyor bilmem. adin sneijder ise daha fazlasini beklerim. dun geceki hali çok feciydi. toparlanacaktir.

    didier drogba: maalesef sadece adi sebebiyle sahada kaldi. duygusal bir jubile maçi gibi oynadi dun, çeyrek final isteyen bir drogba takimini bu kadar kolay pes ettirmezdi.

    burak yılmaz: çok kotu bir gecesindeydi. bir onceki sezon 8 gol attigi sampiyonlar ligi'ne 0 golle veda etti.

    umut bulut: 53'te burak yerine oyuna girdi. takim savunmasina katkisi onemliydi ama hucumda hiç etkili olamadi. penalti istedigi pozisyonun penaltiyla uzaktan yakindan alakasi yoktu.

    hakan balta: oyuna girmesiyle savunmaya iyi katki verdi. hic inanmiyordum ama ben stoperim diye bagiriyor adam. semih ile beraber bu takimin stoperi olmali.

    izet hajrovic: 76'da eboue yerine girdi. varlik gosteremedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın