2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Stamford Bridge
2 - 0
  • 359
    stamford bridge'de bence hiç bir takım (barca,real artık aklınıza kim geliyorsa) chelsea'den üstün oynayamamıştır ve oynayamaz. yenebilirsiniz ama oyun ve mücadele anlamında chelsea'den bir adım geride olursunuz.

    açıkçası benim tam beklediğim gibi geçti maç. klasik ilk 20 dk.da yoğun bir baskı yeriz diye tahmin ediyordum ama gol çok erken gelince chelsea topu bize bıraktı ve kendi alanına dağıldı. sonra yine kendimce ya ilk yarı sonlarına doğru ya da ikinci yarının ortalarında (55-70 civarı) bir gol daha yeriz diye düşünmüştüm ve ilki oldu. sonra chelsea topu yine biraz bize bıraktı ama kontrol tamamen kendisindeydi ve sonuç olarak net diyebileceğimiz tek pozisyonu 90.dakikada bularak elendik.

    kızdığımız noktalar belli aslında: "çıkın,chelsea'ye sahayı dar edin 2-3 tane atın ve turu alın."böyle bir beklentisi olan hiçbir arkadaş yoktur sanırım. tek isteğimiz en az chelsea'nin oyuncuları kadar mücadele etmeniz ve maçı istemenizdi. hata da yapabilirsiniz. gol de kaçırabilirsiniz. hepsi olağan şeyler. ama bizim görmek istediğimiz asıl şeyleri gösteremediğiniz için size kızgınız.

    bana göre "ölüm grubu"olan o gruptan çıkmak bu sene için yeterli bir başarıydı. biraz kura şansıyla ilerletmek isterdik ama olmadı. çok karalar bağlanacak bir durum yok avrupa arenası için. bence başarılı bile sayılabiliriz. canınız sağolsun diyebiliriz ammmaaaa :

    lig konusunda bütün eleştirileri sonuna kadar hak ediyorsunuz. yatacak yeriniz yok şu canım mayıs ayında pisliklerin kutlamalarını izlettireceksiniz bize. o yüzden yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın