resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 352
    "oğuzhan pırlanta gibi bir çocuk, 7 tane sarı kart görmüş. melo, 3 defa sarı kart görmüş. böyle bir şey nasıl olabilir?"

    şöyle adamların kulüp başkanı, türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinin başkanı olduğu bir ligden nasıl bir şey bekleyebiliriz ki?

    bak şimdi fiko melo galatasaray'a geldiğinden beri ligde iki defa direkt kırmızı kart görmüştür. ne tesadüf ikisi de senin ağlak takımın beşiktaş'a karşı oynadığı karşılaşmalarda. o da ne bir tesadüf daha, geçen sezon kırmızı kart görüp 4 maç ceza aldığında rol yapıp melo'nun atılmasını sağlayan "pırlanta" oğuzhan'dı.

    diğer kırmızı kartı ise hani o çok "şerefli" takımın sakatlık sonrası topu iade etmeyince motta denen, galatasaray kaptanın tüküren bir pisliğin, anasını sikmesi sonucu görmüştür.

    neyse fiko kafanı çok karıştırdım. sen resmi sitene bir göz at, biricik başbakanının kızacağı bir şey vardır belki hemen kaldır. r yapmaya alışkınsınız ne de olsa. malum sizin "solcu" "anarşist" "gitar çalan" "sigara içen" teknik direktörünüz hakeme tepki göstereyim diye soyunması odasına gitmeye bile korkuyor. ama ağlak taraftarınıza sorsak; "ama o takımı yalnız bırakmak istemedi tmmmı .s" derler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın