resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5396
    galatasaray takımının deplasman maçlarında en çok tıkanmasının sebebi kendisi ve drogba diye düşünüyorum. kesinlikle mücadele etmiyor. ne ayağına ne de kafasına gelen hiç bir topu kontrol edemiyor.
    arkadaşlarının hücuma gelmesi için topu saklayıp zaman kazandıramıyor. gelen her top duvar gibi geri dönüyor ve karşı takıma hem hızlı hücuma çıkmasına , hem de yürüdüğü için diğer takıma defansta kolayca top çevirmesine neden oluyor.
    fener'in yada bjk'nin daha baskılı oynamasının sebebi kesinlikle hücum oyuncularıdır. webo,almeida, sow, emenike hatta kuyt gibi oyuncular hem sürekli oyunda aktifler, hem kafa topu alabiliyorlar, hemde top taşıyıp dripling yapabiliyorlar.

    biz havadan yada yerden topu bir türlü boşta hücum oyuncularına aktaramıyoruz. çünkü sürekli top kaybediyor,stop edemiyor.

    tek olayı uzun yada kısa ara paslarına koşmak. ama deplasmanda zaten kalabalık olan karşı takım defansı buna izin vermiyor. üstelik o kadar formu düşük ki daha önce kolayca attığı golleri de kaçırır oldu. geçen sene yine bu hataları konuşulur ama gol atar ve yine fazla ses çıkmazdı. ama artık gerçekten pes dedirtti.
    takımın bence burak başta olmak üzere bu kadar saçma puan kaybetmesinin nedeni forvetleridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın