• 1549
    tarih 14 mart 2014. 14 mart 2014 karabükspor galatasaray maçıbiteli bir saati geçti galiba bilmiyorum. kaybedilen puanla, * puan farkı 8'e çıktı ve belki de şampiyonluk umudumuz kalmadı. ha biz galatasaraylıyız, bizde umut tükenmez son ana kadar, o ayrı bi konu.

    bakıyorum herkes ona buna sallıyor. roberto mancini'yi istifaya davet edenler mi dersin, sneijder hiçbir şey yapmıyor diyenler mi dersin... muslera niye sakatladın kendini amk? beyler bi sakin olun ya. ne bu şiddet bu celal? oturup sakin sakin ulan gaasaray hayatımı s.ktin be demek bu kadar mı zor?

    5 yıllık arkadaşım küstü konuşmuyo benle aq. saçma bi konu yüzünden. zaten kafam ona epey bi bozuldu. bir hafta sonra ygs var, o zaten apayrı bir dert. neyse.

    bahsetmek istediğim, biz galatasaray taraftarıyız be arkadaşlar. puan kaybedince ona buna küfür etmek bize yakışmaz. oturur ulan gaasarayderiz depresyona gireriz kendi kendimize. burda büyüklerimiz 14 sene şampiyonluk beklemiş, biz 1 sene bekleyemeyecek miyiz? her sene şampiyon olacağız diye bir kaide mi var? elbette yok. o yüzden bi sakin olun ya.

    not: ayrıca bu takım deplasmanlarda neden kazanamıyor olm yeter vallahi çocuk gibi ağlayacam bu fobiyi kim getirdi takıma ya?*
App Store'dan indirin Google Play'den alın