resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 341
    --- 360 ekranlarında yayınlanan centilmenler programı ---
    *bu hafta oynayacağınız rizespor maçıyla ilgili ne söylemek istersiniz?

    rize benim memleketim, ama önce köyüme uğramak istiyorum. karadeniz’de çok yağmur var, umarım yağış olmaz. centilmence maç olur.

    *trabzonspor- fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için ne söylersiniz? bu tür olayların yaşanmaması için neler yapılmalı?

    iki dost camianın oynadığı maçlara çok yorum yapmak istemiyorum . spor yöneticilerinin maçları, insanları germemesini, bu duruma özen göstermesini öneriyorum. insanlara bunun seyir zevki olan bir spor olduğunu göstermek gerek.

    *şampiyonluk şansınızı nasıl değerlendirirsiniz?

    beşiktaş tabii ki şampiyonlukta iddialı bir ekip. iddialı da olması lazım. önümüzde alıcağımız çok puan olduğuna inanıyorum.

    *beşiktaş’ın eski yöneticilerinden metin keçeli yeni stadın gelecek sezona yetişmeyeceğini söyledi, bununla ilgili ne söylemek istersiniz?

    metin abi çok sevdiğimiz büyüğümüzdür. ben 1978-79’dan beri tanırım. onun lafını tenakuz edecek bir şey söylemeyeyim ama ben de bir camianın başkanıyım. beşiktaş gelecek sezonun başlangıcından itibaren yeni yapılan vodafone arena’da oynayacak. biz de o gayret içerisindeyiz. ben bu açıklamayı birçok kez yaptım. metin abi bu baskıyı benim üzerimden almak için bu açıklamayı yapmıştır.

    *galatasaray’ın şampyionlar ligi’ndeki chelsea maçıyla ilgili düşünceleriniz neler?

    galatasaray’a başarılar dilerim. umarım tur atlar. bundan keyif alırım. biz chelsea’yi londra’da 2-0 yenmiştik. sergen müthiş bir maç çıkarmıştı. umarım bu maçta da galatasaray’ın oyuncularından biri güzel bir maç çıkarır ve galatasaray tur atlar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın