• 7871
    enteresan işlerin döndüğü sözlük. rahmetli berkin elvan başlığı altında 150 adet entry girilmiş şu saate kadar. fakat bir kaç saat önce okmeydanı'nda öldürülen ve dhkp-c tarafından cinayeti sahiplenilen burakcan karamanoğlu isimli 20 yaşındaki gencin başlığı altına bir şeyler yazılmaması için kilitlemiş sevgili moderatörlerimiz.

    burada farklı siyasi görüşlere gönül vermiş bir çok kişi, berkin elvan olayını hepimiz esefle kınadık. hepimiz, üzüldük kahrolduk. sözlük moderatörleri de sözlüğün açılış sayfasına kardeşimizin fotoğrafını koyarak harika bir jest yaparak takdirlerimizi kazandılar.

    ama burakcan karamanoğlu'nun başlığının kilitlenme sebebini biri açıklasın arkadaş. sırf sağ görüşlü olduğu için bu gencin başlığına bir şeyler yazılmasının engellendiğini düşünmek istemiyorum. inşallah sevgili moderatörlerimiz bu konuyu izah edebilirler.

    ek: dhkp-c açıklamayı kendi yapmış sosyal platformdan. bahsi geçen link ekşi sözlükte yayınlandı; https://www.facebook.com/...osts/475393799256418

    ek 2: linkin dhkp-c'ye ait olmadığı söyleniyor bazı arkadaşlarımız tarafından. onlar yapmamış olabilirlermiş, bunu da belirtelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın