• 370
    (bkz: #1441048)

    şakaysa komik ciddiyse daha komik bir entrye imza atmış yazar.

    yazarlar/üyeler bu platforma üyelik sözleşmesi ile bağlı olduğu sürece yazdıkları her kelime şahısları bağlar. gerekirse savcılık platformdan davaya konu olmuş/olmak üzere olan kullanıcı ve ip bilgilerini talep eder, site de resmi talep doğrultusunda buna karşılık verir.

    bak üye sözleşme maddesine ne yazmışsın ;

    --- alıntı ---

    '' ç) galatasaray sözlük’te yazılan yazılar hiçbir denetime tabi olmadan yayınlandığı için yazılan yazıların hukukî ve cezaî sorumluluğu tamamıyla yazarına aittir. ''

    --- alıntı ---

    bu kadar basit bir olayı ; '' başbakana fütursuzca sövmeyin, yoksa siteyi kapatacaklar !! ''noktasına getirmek amiyane tabirle '' tepkinizi başka yerde gösterin kardeşim '' demekten başka bir şey değil gibi duruyor.

    ek olarak daha 2 sene önce günlük 10 çevirimiçi kullanıcıyla '' birileri uygunsuz entry girse de iş etsek '' modundayken 100 çevirimiçi kullanıcıya ulaşınca '' adam olacaksınız ve söyleneni yapacaksınız '' triplerine girmek hiç yakışmıyor. bu da işin başka bi boyutu.

    gelelim '' bir gün alacaklar içeri göreceksiniz gününüzü '' dalgasına...

    birkaç yaşı küçük renktaş dışında burada reşit olmayan yok diye düşünüyorum. dolayısıyla buradaki her insan, kanına dokunan bir meseleye tepki göstermek için entry girme hakkına sahip. deplasmanda puan kaybettik diye başbakana hırsız diyenle karşılaştınız mı ? zannetmiyorum. sözlüğe getirdiğin kurallar konusunda sonsuza kadar haklısın. ben '' egzajere '' kelimesine gıcığım arkadaş, kullanmayacaksınız diye kural koy, o kelime geçen bütün entryleri sil, amenna. ancak koyduğun kural üzerinden, herkesin sorumluluğunu aldığı bir davranış üzerinden insanlara yüklenirsen ve aile büyüğün yaşındaki adamlara emir kipiyle konuşursan ; yazar arkadaşların da sana '' hop birader '' demesi kadar doğal bir şey olamaz.

    burada moderasyon yapan arkadaşlar ne kanun bekçisi, ne buranın zabıtası, ne de bu devletin savcısı. ne biz sizin duanızla burdayız ne de siz bizim tohumumuza para saydınız. dolayısıyla burada kimsenin kimseye ahlak ve hukuk dersi vermeye ihtiyacı yok. ne bir yazar gelip size işinizi öğretebilir ; ne de siz bir yazara gidip nasıl davranacağını söyleyebilirsiniz.

    karşısınızda 13 yaşında ergenler değil ; fikri hür vicdanı hür insanlar var. yaptılarsa bi kanunsuzluk, gereği ne ise ve yapılması gerek ise yapılır. zerre sorumlu tutulmayacağın ve serre sorumlu olmadığınız meseleler yüzünden boş giderler yapmanın hiçbir anlamı yok.

    sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın