• 778
    önümüzdeki sezonun kadro planlamasında hayati öneme sahip değişken. şu an ki görüntü 6+2 kuralının yürürlüğe gireceği yönünde. bu durumda sadece 8 kişi ile kontrat yapılabiliyor.

    elimizdeki kontratlı oyunculara bakarsak:

    muslera, chejdou, eboue, alex, burdisso, melo, snayder, lucas, bruma, amrabat, danny, drogba, elmander, hayroviç tam 14 tane!!!

    bu demektir ki sadece önümüzdeki sezon için bile bunlardan 6 tanesi ile şu veya bu şekilde ama kiralık ama satılık yolları ayıracağız. elmander, danny, amrabat, burdisso her halükarda artık bu kadroda yer alamazlar. kaldı 10.

    eğer hayroviç türk statüsünde oynatılamayacaksa onun da kiralık olarak gideceğini düşünüyorum. aynı şekilde lucas'ın da. bruma da yaşı itibarı ile kiralık gidebilir ancak harcanan onca paradan dolayı seneye kesin kalacaktır.

    bu durumda en fazla gidecek olan drogba'nın yerine bir tane yabancı golcü alacağız. eldeki yerli sağ beklerin çokluğundan ötürü, veysel, sabri, salih, hamit ...eboue'de gidebilir. bu durumda mancini'nin iyi bir orta saha isteyeceğini düşünüyorum.

    aslında kafasında bir de stoper var amsa chejdou gitmeden bu şartlar altında biri alınamaz.

    demek ki seneye 1 yabancı golcü belki bir yabancı orta saha alınıp kalan kısım için kanada gökhan töre zorlanacak.

    ama bizi esas sıkıntıya sokacak olansa muslera'ya gelebilecek iyi bir teklif neticesinde onu kiminle ikame edebileceğimiz. bir tek onur kıvrak dışında bulabileceğimiz alternatif bence yok.

    muslera, alex, melo, snayder bu takımın vazgeçilmezleri. kalanların tamamı gidebilir aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın