• 158
    https://www.youtube.com/watch?v=qabVgYshUQo

    doğru bir tespiti gereksiz hiddet ve yanlış örneklendirmelerle ifade eden spiker.

    ifade ettiği şey herkesin karşısında olduğu tasvip etmediği "klavye delikanlılığı" mevzusudur. ki haklıdır , belli bir samimiyeti olmayan insanların birbirlerine bu kadar laubali bir şekilde hitap etmeleri , küfür etmeleri ve dayanaksız , argümansız itham etmeleri herkesin onuruna dokunan rahatsızlık veren durumdur.

    bu noktaya kadar böyle ifade etmemesine rağmen haklıdır. bu noktadan sonra popülizme giren söylemleri ve hiddeti bir o kadar yanlıştır. ülkede belki de en eleştirilecek insanlar doğrudan milletin vekilliğine seçilmiş olan milletvekilleridir. bakan ve milletvekilleri diğer avrupa ülkeleri normlarına göre milletle arasında sosyo-ekonomik olarak dev bir makas bulunsa dahi en sıradan vatandaş bir bakan ve milletvekilini siyasi olarak eleştirme hakkında sahiptir.

    bu eleştiri içinde hakaret bulundurmadığı, genel görgü/saygı kurallarını aşmadığı sürece meşru bir haktır. bu noktadan sonra bu eleştiriyi eleştirmek siyasi olarak bir insanın kendisini taraf yapmasıdır. siyasi olarak taraf olan bir insanın da başkasına siyasi bir taraf olduğu için hiddetlenmesi hoş değildir, asıl hadsizlik buradadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın