• 239
    profili çok değişti.

    eskiden boktan skorla dönülmüş bir maç sonrası, genelinde birlik beraberlik mesajları verme, bardağın dolu tarafını görme arzusu varken artık resmen kaos ortamı yaratıp savaş çıkarma arzusu vardır.

    daha 3 gün önce öve öve bitiremediğini, belki bir anlık sinirle, belki de tamamen bilinçli bir şekilde haysiyetsizce eleştirerek çiğ çiğ yemeye çalışmaktadır yine bir bölümü.

    geçen sezonki süper kupa finalini unutan, ligin başlarında henüz burak form tutamamış, drogba ortada yokken leblebi gibi gol atan, hani o schalke'yi yıkan, delle alpi'de 1 puanı getiren, santiago barnebeu'da real'e 2 senede tek golümüzü atan, bunlar yetmezmiş gibi son iki haftada sonradan oyuna giren ve iki maçta da gol atıp, birinde hayati bir puan getiren ve dahası haftalardır taraftarın drogba yerine dilendiği umut, 2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçı sonrası hunharca harcanmış, ne lisansı ne futbolculuğu kalmıştır.

    keza burak yılmaz; bize bir buçuk senede kattıklarını şu an yazmayı düşündüm ancak utandım cidden utandım. rakiplerin yemek önlüklerini takmış ağızlarının salyaları akarak yemek için baktıkları bu adama, ister sevin ister sevmeyin krala* bile sahip çıkmıyor, her kaybedilen puan sonrası ilk onun başlığına koşuyorsak yazık bize. demin söyledim ya yaptıklarını yazmaya utandım diye, onun başlığına koşanlardan da utanıyorum.

    selçuk inan, mancini, ünal aysal, didier drogba hatta wesley sneijder hepsi her puan kaybedilen maç sonrası eğer sahadalarsa nasiplerini alıyorlar yazarlardan. selçuk şu an en iyi dönemini belki yaşamıyor, ancak göze girmesi için muhakkak goller atıp asistler yapması bekleniyor, mancini'nin her maçı alması, yeri geldiğinde arka direkteki topa ünal aysal'ın kafa vurması, drogba ve wesley sneijder'in ise her maç rakibi yok etmesi bekleniyor. kim ki bunlardan birini yapamasın, hedefin tam ortası oluveriyor. 6 atılan bir zafer sonrası, galatasaray şampiyon ilan edilirken, boktan bir deplasman beraberliği sonrası şampiyonluğa veda edilebiliyor bu yazarlar tarafından. yine ismi unutulmaya yüz tutmuş, herkesin 10 gün öncesinde vasat adam, yetenekleri kısıtlı dediği yekta bir maçta parlayınca bir anda baş tacı, yıldız ilan ediliyor, 3 sezonda 80'den fazla maça çıkmış ve bunların yüzde 90'ında hatasız oynamış muslera'dan, "aha geçmişe dönüyor.." diye bahsedilebiliyor. 3 tane videosu izlenmiş haijrovic'in sol ayagı hakkında 200 entry girilirken, süre aldığı 30 dakika sonrası "halı saha" yaftası kendisinie yapıştırılabiliyor. ilk maçında hatalı gole sebebiyet verdi diye "alex telles iyi ama defansı zayıf. ama daha genç" diye yorumlar yapılırken, 3 gün sonra iyi oynadığı bir maç sonrası "defansı taş gibi, bu adam hücumda savunmada dehşet" diye kendisinden rahatlıkla bahsedilebiliyor. veysel sarı 2 maç fena performans sergilemedi diye bir anda en iyi yerli sağ bek ilan ediliyor, eboue'nin kendisinin tırnağı etmeyeceği rahatlıkla yazılabiliyor. chedjou evet chedjou, 5 ay boyunca itin götünden çıkarılmayan chedjou, daha önce sergilediği performanslara çok yakın performanslar sergileyip, maçlarda yalnız bir hata az yapıp bir de gol attığı için "yau bu adam iyimiş" diye yorumlanabiliyor.* burdisso çıktığı ilk maç sonrası "rezalet" olarak değerlendirilirken, ontivero aguero - messi ilan edilebiliyor. bu örnekler bir çırpıda ve sadece son 1 ayda aklıma gelenler ve şu an bile satır satır uzatabilirim bunları.

    ligin bitimine 11 hafta var, geride bıraktığımız 6 haftada fenerbahçe ile aynı anda kazandığımız olmadı. lig çok şeye gebe, fikstürümüz zor onların fikstürü daha zor. günün keyfini ya da üzüntüsünü yaşarken, yazdıklarımızı rica ediyorum 2 kez düşünerek yazalım. ya da iki kezi de geçtim, düşünerek yazalım.

    artık inanın bazı yazıları, hem de alt alta defalarca okurken, utanıyorum. bu benim galatasaraylı dostum olamaz diyorum.

    burda yazan insanlara arkadaşım diyorsanız arkadaşlarınıza, yok demiyorsanız sizinle aynı renge gönül veren yabancılara saygınız yoksa dahi oyuncularımızın galatasaray'a kattıklarına duymanız gereken saygıdan ötürü eleştirilerinizi biraz yumuşatın. bir maçta tanımadığınız adamları kral, bizim başarımız için aylardır, yıllardır ter döküp bir ya da bir kaç maçta kötü performans göstermiş oyuncuları da hain/yeteneksiz ilan etmekten vazgeçin.

    taraftar olarak, sözlük olarak yıpranıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın